Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV'e Vita ve Akıllı Telefon Desteği

Final Fantasy XIV oldukça başarılı grafiklere sahip
 
      Final Fantasy XIV'ün Square Enix'in beklentilerinin çok altında kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Oyunun PC sürümünün piyasaya çıktığı tarihlerde çok fazla hatayı barındırması, Playstation 3 sürümünün de gecikmesi firmaya çok zarar verdi. Buna rağmen onların FF XIV'ten vazgeçme gibi bir düşüncesi yok.
 
     Oyunun yönetmeni ve yapımcısı olan Naoki Yoshida'nın açıklamalarına göre Square Enix şu an oyunun Playstation 3 sürümü üzerine yoğunlaşmış durumda. Bu sürüm için verilen sözlerin çok geciktiğini belirten yetkili, oyunun Xbox 360 sürümü ile ilgili Microsoft ile görüşüldüğünü, fakat şu an ilk hedeflerinin PS3 sürümünü bitirmek olduğunu açıkladı.
 
     Bunların yanı sıra Square Enix Final Fantasy XIV'ün Playstation Vita ve akıllı telefonları da desteklemesini düşünüyormuş. Bu cihazlarla oyundaki envanterimize ulaşma ve oyun içi eşya satın alma gibi işlevler yapılabilirmiş.
 
     Final Fantasy XIV'teki çoğu sorun düzeltilmiş durumda, umarız Playstation 3 sürümü de sorunsuz olarak piyasaya çıkar da serinin hayranları zevkle bir MMO oynayabilirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 MMORPG Vita Smartphones Akıllı Telefon
Harika Bir Fan Çalışması: "Zombi Gameboy" Ninja Gaiden 3'teki Dövüş Tekniklerimiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız