Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV Her 3 Ayda Bir Güncellenecek


    Square Enix'in büyük ümitler bağladığı ve şu anki istatistiklere bakacak olursa büyük ilgi gören MMORPG oyunu Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un her 3 ayda bir güncelleneceği açıklandı. Oyunun yönetmeni Naoki Yoshida'nın bu konudaki açıklamalarışu şekilde:
 
    "Oyunun 2.1 olarak anılan ilk güncellemesi üzerinde çalışmaya zaten başladık ve size housing sistemi ile The Wolves’ Den adlı PvP içeriğini tanıtacağız. Bundan başka, güncelleme yeni zindanlar, günlük görev sistemi, yeni Primal savaşları, ana hikayenin geliştirilmesi ve diğer içerikleri barındırıyor."
 
    Bakalım ilk aşamada oyuncuları hayal kırıklığına uğratan, ama A Realm Reborn ile tekrar umutları yeşerten Final Fantasy XIV beklentilerimizi karşılayacak mı?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak joystiq Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
EDGE'e Göre Son 20 Yılın En İyi Konsolları XOne, Kinect Nedeniyle Bazı Bölgelere Geç Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.9.2013 04:15:27

0
Oyun mükemmel bi oyun yabancılarla bişe anlaşmakta güclük çekmiyursun ceviri sistemi var ayrıca ff11 12 yıldır ücretli oyuncu sayıcı cok yuksek ucretsiz olmaz.hiçbir zaman.

haganeno

28.8.2013 16:50:27

0
Bu oyunun ücretsiz olması imkansıza yakın. Olmaz diyemeyiz, ancak jokerck arkadaşın dediği gibi bu oyun çok fazla kemik oyuncusu var. FF 11 i senelerce oynayan arkadaşım var. Ücret vermekten de hiç rahatsız değil. "Oyunda fazla oyuncu var mı. Ücretli olduğu için" diyorum "sadece japonlar yeter" diyor.. Bilmem anlatabildim mi....

Jokerck

28.8.2013 11:05:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Victor_Rebelias bu oyun f2p olur demedi demeyin. Çok fazla kaliteli rakibi var. Üstelik oyun yapısı ağır herkes kaldıramaz
Final Fantasy'nin online oyunları hiçbir zaman f2p olmadı olmazda.Çünkü istediği kadar kaliteli rakibi olsun kendi sadık oyuncu topluluğu yetiyor adamlara.Ayrıca tüm beta süreçlerinde bulunan biri olarak oyun yapısı ağır falan değil.

Victor_Rebelias

28.8.2013 10:44:45

-1
bu oyun f2p olur demedi demeyin. Çok fazla kaliteli rakibi var. Üstelik oyun yapısı ağır herkes kaldıramaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız