Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XII: The Zodiac Age PlayStation 4 için Duyuruldu

 
  Square Enix yayınladıkları bir video ile birlikte PlayStation 2 klasiği Final Fantasy XII HD remaster sürümü Final Fantasy XII: The Zodiac Age'i duyurdu.
   
   Remaster sürümü Japonya için çıkmış olan Final Fantasy XII International: Zodiac Job System oyunu üzerinden yapılacak ve 2017 yılında PlayStation 4 için çıkış yapacak. 
 
   Remaster sürümü; arka planlar, karakter modellemeleri ve ara sahnelerde daha yüksek çözünürlük ile oyunculara sunulacak. Bunun dışında seslendirmelerin, yükleme ekranlarının hızının daha geliştirilmiş olacağı ve oyuna otomatik kayıt seçeneğinin de ekleneceği açıklanan bilgiler arasında.
   
   Final Fantasy XII: The Zodiac Age PS4 HD Remaster'ın yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
jrpg final fantasy final fantasy xii remastered playstation 4
BSC Yarışma: Doom Kazananlar Batman ve Walking Dead'in 3. Sezonunun Çıkış Aralığı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Madara Uchiha

12.7.2016 08:19:40

0
Ulan şaka gibi resmen yıllarca şu oyunun remastered olarak gelmesini bekle ve bütün ff serilerini pc üzerine çıkarmışken sadece bunu ps4 için çıkar. Tamam oyun ps2 özeldi de neden ps4 arkadaş. Fiyatı da 50$ gözüküyor amazonda kaldı ki bu psn de yine 180 lira falan olacak. Ulan pc'ye çıkar en azından steamden 35-50 liraya alınsın. Zaten emülatörle pcde oynanan bir oyunu 50$ gibi bir fiyatla sadece ps4'e çıkarmak nedir ya.

İdrak İstimlak

6.6.2016 21:57:02

0
PS1 in benim acimdan efsane oyunu olan Vagrant Story yapimcilarinin eseri olan bir oyun. Gelsin bakalim bunun remake'i, alir oynariz...

seifer

6.6.2016 19:19:41

0
Harika bir haber çok sevindim.Ps2 zamanında yarım kalan bir oyunumdu şimdi hd olarak oynama fırsatım var. inşallah Final Fantasy 13 HD çıkar bekliyorum.

Adol125

6.6.2016 18:08:47

0
ps4 e geliyosa bu pc ye de gelir :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız