Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIII'ün ilk DLC'si Belli Oldu

 
 
     Square Enix, bugün itibariyle bazı kesim tarafından kendisi başarılı sayılmasa da satışlar bazından yeterince iyi olan Final Fantasy XIII'ün ilk DLC'sini açığa çıkardı. Oyuna DLC çıkıp çıkmayacağı oyun çıkmadan önce bir süre gündemi meşgul etse de bu sorular bu DLC ile yanıt bulmuş oldu mu, siz karar verin...
 
     Kuzey Amerika ve Avrupa bölge kodlu Final Fantasy XIII sahipleri için geçerli olacak bu DLC'yi elde etmek için öncelikle "Square Enix Members" üyesi olunması gerekiyor. Üye olunduktan sonra satın alınan Final Fantasy XIII'leri kayıt ettiren tüm oyuncular bugün DLC içeriği ile ilgili e-mail aldılar.
 
    Henüz Playstation 3 DLC içeriği bilinmese de Xbox 360 sahiplerine 2 yeni Avatar nesnesi hediye ediliyor, "PSICOM Hunters Uniform" ve "PSICOM Raider Uniform" olarak geçen bu DLC'ler sadece oyunu kayıt ettirenlere sunuluyor.

     DLC'nin oyuna bir şeyler katacağını düşünenler biraz hayal kırıklığına uğramış olabilirler ancak Square Enix'in gelecekte bununla ilgili planları var. Beklemede kalın... 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak square enix rpg final fantasy ps3 xbox 360 dlc
Diablo III'ün "Cadı Doktoru" Belirdi Nier'in Japonya Kapak Resimleri Gözüktü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız