Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Final Fantasy XIII'de DLC Olmayacak."

 
Öyle bir çağa geldik ki arkadaşlar, artık tam sürüm oyunlar çıkadursun, bir de bunların DLC'lerine para vermek zorunda kalıyoruz. Çok tepki çekmeye başlayan bu duruma Final Fantasy XIII'ün kapak arkasındaki "Download Content" yazısını görünce Square'de bizden fırça yiyecekti az daha....
 
Ancak görünüşe göre Final Fantasy XIII ile ilgili şimdilik bir DLC planı yok, en azından Square öyle diyor..
 
"DLC içeriğiyle ilgili, konuşmak gerekirse, oyun %100 içerikle çıkacak, yani tam sürüm paketi olacak." diyen Final Fantasy XIII yöneticisi Yoshinori Kitase ve yönetmen Motomu Toriyama "Şimdilik DLC planımız yok" dediler.
 
O zaman Square kesinlikle büyük bir alkışı hakediyor. Umarız bu senaryodan kırpıp kırpıp satmaya kalkışan oyun yapımcılarına büyük bir ders olacaktır. Hele ki Final Fantasy gibi koca bir senaryo ve oyun alanını içeren bir oyun için DLC olmaması bizi çok sevindirdi.
 
Tabi şimdilik DLC olmaması gelecekte olmayacak anlamına gelmiyor. Bir DLC olacaksa, makul bir fiyata ve mantıklı bir şey olsun diyoruz ve Mart ayını iple çekiyoruz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak square enix rpg final fantasy ps3 xbox 360
Fable 3'de Yeni Bir Kıta ve Irk Olacağı Açıklandı Cevat Yerli; "Crysis 2'deki New York Bambaşka!"

PERİSKOP

15.2.2010 15:53:41

0
Umarız bu senaryodan kırpıp kırpıp satmaya kalkışan oyun yapımcılarına büyük bir ders olacaktır. bu gerçekten iyi olacak,piyasada neler var ambalajı başka içeriği başka.teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız