Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake Part 2'nin Geliştirme Süreci Corona Virüsünden Çok Fazla Etkilenmeyecek

 
Final Fantasy VII remake her ne kadar oldukça uzun bir yolculuk sunsa da orijinal oyunun sadece Midgar kısmını içeriyor ve geri kalan kısım ileride çıkacak bölüm veya bölümler ile tamamlanacak.
 
İkinci bölüm şu anda geliştirme aşamasında ve Square Enix tarafından belirtilene göre geliştirme süreci corona virüsünden etkilenmiş fakat çok da büyük bir etkisinin olması beklenmiyor.
 
The Guardian ile konuşan yapımcı Yoshinori Kitase konu ile ilgili olarak "Geliştirici ekip çalışmalarını evden sürdürmeye devam ediyor. Bu sebepten dolayı performansımız %100 verimliliğin altına düşecek fakat uzun vadede çok büyük bir etkisinin olacağını sanmıyorum." dedi.
 
Yoshinori Kitase ayrıca Sephiroth karakterine değindi ve "Orijinal oyunda Sephiroth remake'teki kısımlarda yer almıyordu fakat karakteri projede önemli bir role konumlandırmak için en baştan beri yer almasını sağlamak istedik. Sephiroth, devam eden hikayede önemli bir rol oynuyor." 
 
Final Fantasy VII Remake 10 Nisan 2020'de PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi. 10 Nisan 2021'den sonra diğer platform veya platformlara gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak theguardian Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Left 4 Dead ve Evolve Geliştiricisinin Yeni Oyunundan Konsept Görsel Breath of the Wild Devam Oyunu Seslendirme Sanatçıları Çalışmalarını Tamamlanmamış (Güncelleme)

YildirimBuyucusu

6.7.2020 17:12:08

0
Zaten Dünya yavaş yavaş Corona ile yaşamayı kabullenmeye başladı. Stüdyolarda yavaş yavaş belli kurallar çerçevesinde açılacaktır. Bazılar açıldı zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız