Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII: Ever Crisis için Kapalı Bir Beta Testi Yapılacak

 
 
Square Enix, 2022 yılı içerisinde Final Fantasy VII: Ever Crisis için kapalı bir beta testine ev sahipliği yapacağını duyurdu.
 
Final Fantasy VII: Ever Crisis, oyuncuların Final Fantasy VII dünyasını ve orijinal Final Fantasy VII de dahil olmak üzere serinin hikayelerini deneyimleyebilecek iOS ve Android için sunulan tek oyunculu bir aksiyon rol yapma oyunu.
 
Final Fantasy VII: Ever Crisis, grafik açısından oyuncuları tatmin edecek türden bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra yalnızca orijinal oyundaki hikayeyi değil aynı zamanda yan oyunlarda yer alan hikayeleri de kapsayacak. 
 
Oyun, uygulama içi satın alımlarla beraber oynaması ücretsiz olacak. Ancak uygulama içi satın alımların nasıl olacağına dair herhangi bir ayrıntı açıklanmadı. 
 
Öte yandan yayınlanan yeni fragman, mobil oyun için oldukça iyi görünen ara sahneleriyle beraber kapsamlı bir oynanış görüntülerini oyunculara sunuyor.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rol yapma aksiyon macera Final Fantasy VII: Ever Crisis
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı LEGO Brawls, 2 Eylül'de PC ve Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız