Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VIII Steam Başarımları Ortaya Çıktı


     Final Fantasy VII'nin PC platformuna tekrar gelmesinden sonra serinin bir başka harika oyunu olan Final Fantasy VIII'in de bu platforma gelmesi hiç de şaşırtıcı olmaz. Şimdi ilk ipucu da ortaya çıktı. Oyunun Stean Achievemet'ları yayınlandı.
 
    Henüz Square Enix'ten resmi bir açıklama gelmese de firmanın klasik oyunlarını PSN gibi platformlarda da bolca görüyorduk. Yani bu konuda oldukça istekliler. İşte o Achievement'lar.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy final fantasy vii playstation pc
Nintendo Bir Patent Davasını Daha Kazandı Among the Sleep'in Alpha Sürümü Bugün Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cats.in.the.cradle

18.5.2013 23:56:27

0
Final Fantasy VIII Is Coming To PC With High Resolution Graphics http://www.siliconera.com/2013/05/17/final-fantasy-viii-is-coming-to-pc-with-high-resolution-graphics

GamerHand

14.5.2013 09:32:16

0
Sevgili BSC Final Fantasy VII vr VIII oyunlari resmi olarak PC'ye cikis yaptigi icin bugun steam'e gelebiliyor. Onun disinda serinin diger oyunlari PC platformlarina resmi olarak gelmedigi icin, serinin diger oyunlarinin gelme sansi yok. Ama square kalkar oyunlari PC'ye remake ederse o ayri. Ama normal sartlarda 7. ve 8. oyun zaten PC icin ebay ya da amazondan orjinal olarak temin edilebiliyor. Psone ve PC cross platformdur bu iki oyun hatirlatalim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız