Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Type 0'ın Yeni Videosu


     Square Enix'in sabah saatlerinde düzenlediği konferans ile Final Fantasy oyunları hakkında da yeni bilgilerin sahibi olduk. Önce Final fantasy 13-2 duyuruldu ve videosu sızdı, daha sonra ise merakla beklenen Final Fantasy versus 13'ün oldukça uzun bir videosu ile karşılaştık. Bugün Fabula Nova'nın bir diğer halkası Agito 13'ün yeni videosu da yayınlandı.
 
     Sabah yaptığımız haberde de belirttiğimiz gibi öncelikle oyunun ismi artık Agito 13 değil. Square yaptığı açıklama ile oyunun yeni isminin Final Fantasy type 0 olduğunu açıklamıştı. İki UMD şeklinde satılacak oyunun törende gösterilen videosu, diğer FF oyunlarında olduğu gibi internete sızdı.
 
    Videoda oyunun FF 12'ye benzer bir havası olduğunu görüyoruz. Ayrıca savaş ve oynanış kısımlarına yer verilen bu videoda Esper (Aeon, Summon)'lara da yer verilmiş. İlerleyen günlerde kaliteli versiyonu yayınlanacak olan oyunun bu yeni tanıtım videosuna  aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy Agito XIII Final Fantasy Type 0 Fabula Nova Crystallis Square Enix PSP JRPG RPG
El Shaddai'nin Japonya Kapak Tasarımı En Gerçekçi Futbol Oyunu!!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Type 0
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız