Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Serisinden Yeni Haberler

FF13'e göre daha karanlık bir oyun olacacağı söylenen FF Versus 13'ü, Kingdom Hearts ekibi yapıyor.
Dünyanın en büyük hayran kitlesine sahip serilerinden biri olan Final Fantasy serisinin yapım aşamasında olan 13, versus 13 ve 14. oyunları ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

PafuNews'in haberine göre Final Fantasy 13 için çıkış tarihi haftaya gerçekleşecek olan "FF 13 Premiere Party" de açıklanacak. Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Square Enix başkanı Yoichi Wada bir açıklama yapmış ve oyunun Japonya kesin çıkış tarihinin bir kaç hafta içerisinde açıklanacağını belirtmişti.

Japonya
'da bu kış çıkacak olan Final Fantasy 13'ün batıya ise baharda geleceği Games Com 09 fuarında, oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase tarafından doğrulanmıştı.

Final Fantasy Versus 13
ile ilgili ise oyunu bekleyenleri kötü bir haber bekliyor. Herkes oyun ile ilgili yeni detay ve görsellerin TGS 09 fuarında açıklanmasını beklerken, oyunun başındaki isim olan Tetsuya Nomura, Versus 13'ün TGS 09 fuarında yer almayacağını açıkladı. Oldukça merak ettiğimiz oyunun çıkış tarihi ise hala bir muamma.

Final Fantasy
serisinden son haberimiz ise geçtiğimiz E3 fuarında duyurulan ve Games Com 09 fuarında oynanabilir olarak bulunan Final Fantasy 14 Online ile ilgili. Hatırlayacağınız gibi E3 2008'in en büyük sürprizi FF13'ün Xbox 360'a duyurulması olmuştu. Şimdi ise önümüzdeki ay gerçekleşecek olan TGS 09 fuarında Final Fantasy 14'ün Xbox 360'a duyurulacağı söyleniyor.

Aslında beklenen bir haber olduğu için pekte şaşırmadığımızı belirtmeliyim. Konu ile ilgili en sevindirici nokta ise oyunda "cross gameplay", yani platformlar arası oynayabilme özelliğinin gelebilme ihtimali olması. Henüz resmi bir açıklama gelmese de Final Fantasy 14'te PS3 ve PC kullanıcılarının birlikte oynayabileceği belirtilmişti. Anlaşılan bu olaya TGS fuarı ile birlikte Xbox 360 kullanıcıları da dahil olacaklar.
 
Ayrıca Final Fantasy 14'te aylık ücret uygulamasının olacağı da belirtiliyor. daha önce böyle bir ücretin olmama ihtimali ile ilgili haberler ortaya çıkmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak final fantasy 13 final fantasy 14 Final Fantasy Versus 13 PS3 PC xbox 360
Yeni Gran Turismo 5 Detayları Gay Tony Paraşütle Atlayabilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız