Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Pixel Remaster Serisi Temmuz'dan itibaren Çıkış Yapacak

 
 
Square Enix, yakın zamanda duyurulan Final Fantasy Pixel Remaster serisinin Temmuz ayından itibaren sırayla piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu duyuru bir sunum videosunda yapıldı. Ancak bu video şu anda kaldırılmış durumda. Video, Final Fantasy Pixel Remaster serisinin çıkış tarihinden bahseden bir fragmanla sona erdi.
 
PC, iOS ve Android için piyasaya sürülecek olan seri, Final Fantasy, Final Fantasy II, Final Fantasy III, Final Fantasy IV, Final Fantasy V ve Final Fantasy VI'nın yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşuyor. Altı oyunun karakterleri, ilk oyundan bu yana Final Fantasy serisi üzerinde çalışan Square Enix'ten piksel sanatçısı Kazuko Shibuya tarafından yapıldı. Orijinal versiyonlarını yeniden düzenlenerek oyunlara dahil edildi.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Super Smash Bros. Ultimate DLC Karakteri Kazuya Mishima 29 Haziran'da Çıkıyor ENDER LILIES: Quietus of the Knights'ın PS4 Sürümü Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız