Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy IX Xbox One ve Switch için Çıktı, Final Fantasy VII 26 Mart'ta Çıkacak

 
Square Enix Final Fantasy IX'un bugün itibarıyla Xbox One ve Switch için çıkış yaptığını duyurdu. Oyun Xbox Store'da 93,75 TL, Nintendo eShop'ta £16.99 fiyattan satılıyor.

Final Fantasy VII ise 26 Mart'ta Xbox One ve Switch için çıkacak.

İki oyunun da kısa tanıtım yazısı: 
 

Final Fantasy IX
 
Orijinli 2000 yılında çıkış yapan Final Fantasy IX aşk, savaş, büyü ve kendini keşfetmenin heyecan verici bir hikayesi. Hem yeni hem de tecrübeli oyuncular Zidane, Vivi, prenses Garnet ve diğer karakterlerin efsanevi anlarını Xbox One, Nintendo Switch ve Windows 10'daki yüksek netlikte ara sahneler ve karakter modelleri, otomatik kaydetme işlevi ve daha fazla modern geliştirmeyle birlikte yaşayabilirler.
 
Final Fantasy VII
Oyuncular Nintendo Switch ve Xbox One cihaz ailesi üzerinde orijinal Final Fantasy VII'nin başına dönebilirler. Cloud ve dostlarının Sephiroth'un tehdidini durdurmak ve gezegeni kurtarmak için atıldığı bu destansı serüveni takip edin. 1997 yılında çıkış yaptığından bu yana dünya genelinde 11 milyonun üzerinde satış gerçekleştiren oyun çığır açan hikayesini ve oynanışını yüksek çözünürlüklü grafikler, otomatik kaydetme, düşman karşılaşma seçenekleri ve daha fazla modern özelliklerin eklenmesi ile geri getiriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Hollow Knight: Silksong Switch ve PC için Duyuruldu Nintendo Direct Sunumundaki Diğer Duyurular ve Fragmanlar

addidas_85

16.2.2019 02:25:54

0
Bu FF VII remake mi remastered mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız