Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry Primal'da Multiplayer Olmayacak


    Far Cry serisinin son çıkan oyunlarında sürekli olarak görmeye alışkın olduğumuz multiplayer içerikleri, serinin en yeni oyununda karşımıza çıkmayacak. Oyunun topluluk yöneticisi Jason Paradise'ın Steam forumlarında yaptığı açıklamalara göre Far Cry Primal, multiplayer içerikleri olmadan piyasaya çıkacak.
 
    Yapımcı ekibin tamamen oynanışa odaklandığını ve olabildiğince iyi bir şekilde deneyim sunmak istediğini belirten Paradise, "Taş devrini oyun dünyasına olabildiğince güçlü bir oynanış sistemiyle aktarmak, Far Cry serisinde yer verdiğimiz ana oynanış temellerini yeniden şekillendirmek anlamına geliyordu. Yaptığımız şey kesinlikle küçük bir geçiştirme işlemi değildi. Ekip olabildiğince en iyi deneyimi sunmayı ilk hedefi haline getirdi. Dolayısıyla projenin ilk dönemlerinde tamamen tek kişilik oynanışa odaklanmak tercih edildi." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Far Cry Ubisoft Far Cry Primal PC PS4 Xbox One
Psychonauts 2 Hedeflediği Bağış Miktarına Ulaştı 600 Dolarlık Fiyat Bile Oculus Rift'in Donanımından Kâr Kazandırmıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

7.1.2016 12:18:54

0
bence güzel bir oyun olcak survival ark daki başarıyı görünce onlarda yapmaya karar vermişlerdir

Maxıs

7.1.2016 11:32:54

+1
Gerekte yok zaten ana yapıma odaklanmaları daha iyi olur , Far Cry 4 te bir kere bile multiplayer veya co-op oynadığımı hatırlamıyorum.

Nicolae

7.1.2016 10:37:47

0
Güzel bir karar olmuş . Şahsen ben Far Cry 4'ün multiplayer modlarını 1 kere denedikten sonra yüzüne bakmadım. Hikayesi yerinde olsun yeter

FreeMaNMeliH

7.1.2016 10:21:52

0
Single olması hikaye ye büyük önem verdiklerini gösteriyor, umarım iyi bir oyun çıkar ancak steam deki fiyatı yüksek 159 TL yerine 89 TL olsaydı alırdım şahsen.

inciteen

7.1.2016 09:55:13

0
En azından co op olmalıydı .

Megathrone26

7.1.2016 04:28:03

+2
Videolarda gördüğüm kadarıyla öyle bambaşka bir oyunmuş gibi durmuyor. Ben hala düzgün bir hikaye sunabilecekler mi öyle ettafta boş boş gezip kedi mi avlayacağız onu anlayamadım bakalım sürekli dlc değil vs diyolar ama gördüklerim tam aksini söylüyor bakalım çıksın da

qqqqrpppp

7.1.2016 03:43:25

+3
dengesi olmayan bir ekip.ancak çıkınca ne olduğu anlaşılabilir.temkinli bir şekilde takipteyiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry Primal
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız