Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 4'ün Harita Editörü için Eğlenceli Bir Tanıtım Videosu


      Ubisoft'un açık dünya FPS oyunu Far Cry 4, son dönemin dikkat çeken oyunları arasında yer alıyor. Yapımcı ekip oyunda yer alacak bölüm editörü için eğlenceli bir tanıtım videosu paylaştı.
 
      Bu videodan da görebileceğiniz gibi bu editörü kullanarak dilediğimiz düşmanlara karşı dilediğimiz silahı savaşabiliriz. Tabii ki kendi haritamızı yapmanın yanında başka oyuncular tarafından yapılan haritaları da deneyebileceğiz. Community dizisinin Abed'i Danny Pudi'nin yer aldığı bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Far Cry 4 Ubisoft Far Cry
Dragon Age: Inquisition'ın Girişi Yedi Kez Baştan Yapılmış Crytek, Warface'in Xbox 360 Sürümü İçin Microsoft'u Sorumlu Gösterdi

Mütevazı Üye

5.12.2014 18:04:14

-1
ingilizce bilmiyorum videodan şöyle bişi çıkardım siz eşşek gibi 1 ay 900 tl ye çalışın 180 lira verip bizim oyunu alarak bize destek verin biz çok fakiriz paraya ihtiyacımız var devlet bize bahmiyiiiii
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız