Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 3: Blood Dragon da Neyin Nesi?


    Geçtiğimiz senenin sonuna doğru çıkıp beklenenlerden daha da fazlasını veren Far Cry 3 yeni güncellemelerle besleneceğe benziyor. Bazı sınıflandırma platformlarında Far Cry 3: Blood Dragon ismi listelendi.
 
    Daha önce PlayStation 3'ün Super Slim modelini listeleyerek yaptığı ön duyurudan hatırlayacağımız Brezilya'nın video oyunu sınıflandırma sistemi, Far Cry 3: Blood Dragon isminde yeni bir oyunu(veya DLC'yi) listeledi. Kurumun internet sayfasına baktığımızda Blood Dragon'un PC, PS3 ve Xbox 360 için listelendiğini görüyoruz.
 
    Konuyla ilgili bazı araştırmalar yapmak için Far Cry 3'ün baş senaristi Jeffrey Yohalem'e başvuran Joystiq sitesi, "Far Cry 3'ün dünyasını ve karakterlerini hemen bırakmayacağız. Evet, şu sıralar oyunculara sürpriz niteliğindeki yeni şeyler için uğraşıyorum." cevabını almış. Yeni duyurulara hazırlansak iyi olur...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Far Cry 3 Blood Dragon Sci-fi Ubisoft Ek Paket Standalone FarCry 3 Blood Dragon
Lost Planet 3 Batı Çıkış Tarihi Duyuruldu C.Yerli: "Team Fortress 2 Tam Anlamıyla F2P Değil"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.3.2013 19:15:28

0
vaas geri gelsin .

BSC Misafiri

7.3.2013 11:59:22

0
Diğer sondan devam ettirirlerse oğlunu falan oynarız belki:D

Project Scorpio

7.3.2013 10:36:46

0
Senaryo DLC çıksın yeter ki kaç paraysa alırım.

rambocuk

7.3.2013 07:10:54

0
hikayeyle ilgili bir gelişme olursa hayatımda ilk defa dlceye para vericem :D

- The Stig -

7.3.2013 04:28:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: digimon52 @cocoloccomaya indirme o zaman, sorlami satiyorlar sana, bana eksi veren sen isen saol gözlerim yasardi. iyisini yapiyolar bence. ubisoft benim olsa aynisini uygulardim.
sakin ol şampiyon noldu ne bu şiddet bu celal? sana mı soracam neyi indirip indirmeyeceğimi.. üslubuna dikkat et! sen kimsinde senin yorumuna - veya + vereyim! ne yazdığın beni ilgilendirmez ama senide ilgilendirmez.. bir daha benim yorumuma cevap yazmaya kalktığında çocuk gibi ağlayıpta saçma şeyler yazma.. kendi fikrin düşüncen varsa aha orda yorum kutusu yaz istediğini.. benim mesajımı alıntılama kendi kendinede gelin güvey olma

digimon52

7.3.2013 01:31:06

+1
@cocoloccomaya indirme o zaman, sorlami satiyorlar sana, bana eksi veren sen isen saol gözlerim yasardi. iyisini yapiyolar bence. ubisoft benim olsa aynisini uygulardim.

- The Stig -

7.3.2013 01:07:41

-4
Ubi AC için ne yapıyorsa bu başyapıt içinde aynısını yapacağını beklemek hiçde tahmin edilmez bişey değildi.. :) Her ne kadar Ubi'nin yaptığı tüm oyunları seve seve oynayıp büyük bir hayranı olsamda bu şekilde para kazanma çalışmaları çok basitçe! Bu denli büyümüş/büyük markanın bu yollara çok girmesini istemezdim.. Tamam elbet daha çok pay almak isteyecek ama abartmassa iyi eder.. ea gibi herşeye dlc çıkarmaya başlar oldu :(

digimon52

7.3.2013 00:48:00

-1
hikaye devam ediyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 3: Blood Dragon
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız