Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fantezi Şehir Kurma Oyunu Distant Kingdoms PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Kasedo Games ve geliştirici Orthrus Studios, yeni fantezi şehir kurma oyunu Distant Kingdoms'ı PC için duyurdu. 2020'de çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Şehir kurma, sosyal yönetim, keşif ve macera oynanışının eşsiz bir birleşimi olan Distant Kingdoms zengin fantezi dünyasını gerçek hayata taşıyor.
 
İnsanlara, cücelere, elflere ve orklara Ineron'un efsanevi diyarında yeni bir hayata başlamalarına yardımcı olun.
 
- Medeniyet kurarken geniş bir kasaba ve köy ağı oluşturun.
- Derin üretim hatları ağı sayesinde halkınızın ihtiyaçlarını karşılayın. Köylülerden soylulara kadar her bir sosyal tabakanın ve her bir ırkın kendine özgü arzuları vardır.
- Sırlar, görevler ve sihirlerle dolu yeni bir dünyayı keşfedin. Masaüstü  RPG benzeri macera partileri oluşturun ve keşfedilmemiş yerlere girmelerini sağlayın. Kendi maceranı seç tarzı görev ve etkinlik sistemi ile halkın kendi kaderlerine karar vermelerine yardımcı olun.
- Ejderhalardan Imp'lere, Wraith'lerden Trollere kadar zahmetli yaratıklarla uğraşın.
- Medeniyetlerini yıkılmaktan kurtarmak için birden fazla harita ve senaryoda farklı ırkların bir araya gelmesine yardım edin.
- Her bir bölgenin demografisine bağlı olarak yerleşim yerinizin değişimini izleyin.
- Yeni başlayanlar için erişilebilir bir oynanış, deneyimli oyuncular için daha karmaşık bir oynanış.
- Her şey modlanabilir: Irkları değiştirin, kendinizinkini ekleyin, etkinlikler ve görevler oluşturun ve daha fazlasını yapın. 

 
Ekran görüntülerine Steam sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer
Söylenti: Splinter Cell ve Assasin's Creed'in VR Versiyonu Geliyor GRID ‘Race for Glory’ Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

11.7.2019 11:16:08

0
Görseller Settlers'a çok benziyor. Oynanış videoları da olaydı iyiydi. Yeni Settlers'ı hararetle beklerken bunu da listeye alayım ben.

BSC Misafiri

11.7.2019 11:11:18

0
Bir de çıkışında türkçe yama olsa bayağı tutar

Wayward Son

11.7.2019 07:54:21

0
Harika gözüküyor. Erken çıkmayacak olması da güzel. Çünkü iyi bir şehir kurma oyununda bol içerik lazım. Mesela Foundation da çok iyi gidiyor ama Erken Erişim'de ve belli bir yerden sonra tıkandığını okumuştum. Yapımcılar ilgili neyse ki, içerik eklemeye çalışıyorlar.

BSC Misafiri

11.7.2019 00:02:18

0
Bugün de 35 dakikalık bir video izledim çıktığından bu yıla strateji oyunları diye. Gördüm ki şuan ki efsane dediklerimiz ve devam edenler temeli 90'lar da atılmış hep. 2007'den sonra zaten sağlam bir strateji oyunu gelmedi diyebilirim. Şuan en çok beklediğim strateji oyunu The settlers.Köklü bir oyundur kendisi. Bu o da o tarz. Çok animasyonumsu duruyor aynı çizgi filmlerde ki gibi. Çok hoşuma gitti şu görüntüler. Umarım dolu dolu bir deneyim yaşatır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız