Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fantasy General II Duyuruldu

 
Yayıncı Slitherine Ltd. ve geliştirici Owned by Gravity sıra tabanlı strateji oyunu Fantasy General II'yi resmi olarak duyurdu. Bu yıl içinde Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.

Oyunun çıkışından önce bir beta düzenlenecek. Buradan kayıt yaptırabilirsiniz.
 
1996 yılında çıkış yapan Fantasy General'ın 300 yıl sonrasında geçecek devam oyununda oyuncular bir barbar reisin oğlu olarak kendisini babasına ve klan konseyine kanıtlamak için fantezi savaşçılarının ordularını komuta edecek.
 
Ardı arkası kesilmeyen savaşlardan sonra, bazı kararlar vermeniz ve ordunuzu geliştirmeniz gerekecek. Genç klan üyelerinin eğitilmesi gerekecek ve yeterince deneyim kazanırlırsa en acemi askerler bile bir şampiyona dönüştürülebilecek. Ancak unutmayın pahalıya mal olan zaferler yenilgiden daha kötü olabilir. Üst seviye birimler öldüğünde onların gelişimi ve deneyimleri de gidecek.
 
Her birlik kendine has yeteneklere, silahlara ve zırhlara sahiptir ve bu birlikler savaş sırasında bulacağınız sihirli eserler ile donatılabilir ve düşmanınızdan yağmalayacağınız altın ve kaynaklar ile yükseltilebilir. 
 
Aer'in dünyası güzellik ve harikalarla dolu. Oyuncular yolculuklarında çok farklı savaş alanlarında mücadele etmesi gerekecek ki bu da değişik taktikler ve ordu yapılanması gerektirecek.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Bu Mod Civilization 6'nın Civilization 5 Gibi Görünmesini Sağlıyor Forager 18 Nisan PC için Çıkacak

Antikaruh

9.4.2019 12:36:20

0
Amcam ne oynardı ilkini ... Sağlam nostalji yaşadım. Umarım köklerine sadık kalır, adı az bilinen ama çok başarılı, derin mekanikleri olan bir oyundu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız