Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fantastic Beasts 3'ün Çekimleri Önümüzdeki Ay Devam Edecek

 
Harry Potter ile aynı evrende geçen ve daha eski bir dönemi Albus Dumbledore ve Grindelwald'un gençliğindeki savaşı konu alan Fantastic Beasts serisinin üçüncü filminden bir güncelleme yapıldı.
 
Normalde Mart ayında çekimlere başlanması gerekiyordu, ancak ne yazık ki salgın sebebiyle ara verilmişti. Haziran ayında tekrar çekimler için izin alan film, biraz daha temkinli yaklaştılar ve Eylül ayında başlamaya karar verdiler. Çekimlerin bir kısmı normalde Brezilya'da yapılacaktı, ancak açıklanan göre vazgeçildi. 
 
Filmin 12 Kasım 2021'de vizyona girmesi planlanıyor. Filmin yönetmenliğini David Yates yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Johnny Depp, Katherine Waterston, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol ve Jessica Williams bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri fantastik canavarlar 3 fantastic beasts vizyon tarihi oyuncular konusu ne zaman
Wonder Woman 1984'ün DC FanDome'da Gösterilecek Klibinin Bir Kısmı Sızdırıldı Sony'nin, Kraven the Hunter Filminin Yönetmenliği İçin J.C. Chandor ile Anlaştığı Söyleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RaiTrQ

21.8.2020 14:55:04

0
Wb gerçekten serileri mahvedecek yönetmenleri özellikle bulup getiriyor bu david denen herifin çektiği 6. ve 7. Hp filmi ve ilk 2 fb filmi o kadar kötüydü ki hala niye çektirirsin bu adama keza jl ye de whedonı getirdiler mahvettiler güzelim filmi şimdi yeniden düzenleyip snyder cut yayınlayacaklar. Sözün özü wb bilerek kendini mahvediyor bu saçma yönetmenlerle.

_GRKM_

21.8.2020 13:00:59

0
2.filmden sonra çekmesinler bence..sinemada uyudum remsen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız