Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Famitsu Bu Hafta 9 Yeni PS Vita Oyunu Duyuracak

Playstation Vita'nın büyük ilgi göreceği konusunda şüphemiz yok

      15 Eylül'de başlayacak olan Tokyo Game Show 2011'de Sony'nin 19 yeni Playstation Vita oyunu duyurusuna hazırlandığını daha önce aktarmıştık. Bu oyunlardan bir kısmı ile bu hafta tanışacağız gibi görünüyor.
 
      Famitsu dergisinin bu haftaki sayısında 9 yeni Playstation Vita oyununun tanıtılacağı derginin sitesinde açıklandı. Bu oyunların neler olabileceği hakkında herhangi bir fikrimiz yok, ama Sony'nin bomba oyunları TGS'deki şova sakladığını düşünüyoruz.
 
     Önümüzdeki günlerde yepyeni Playstation Vita oyunları ile karşılaşmaya hazır olun. Kim bilir belki de bu oyunlardan bazıları VITA almak istemenizi sağlayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Namco Bandai'nin TGS Listesi Oldukça Geniş Dead Island için İlk Gün Yaması Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

strewer

6.9.2011 19:16:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ARKADAŞIM SAÇMALAMA ŞUAN KONSOLLAR DA DA KOPYANIN BABASINI OYUNUYORLAR PS3 CAFELERE GİTTİN Mİ SEN HİÇ AYRICA EVET PC DE KOPYA DAHA YAYGIN VE BENDE OYNUYORUM KOPYA OYUN TAA Kİ ADAM GİBİ OYUN ÇIKANA KADAR DA OYNIYACAM BATTLEFİELD 3 Ü MESELA ORJİNAL ALICAM O DA SAĞLAM OYUN OLDUĞU İÇİN.
Konsollarda da kopya oynanıyor ama diğer platformlara göre daha az. Sonuç olarak oyun yapımcıları da bu platforma önem veriyor. Bunun haricinde iyi bir oyun yapılması için para gerekli. Para için de korsanın önlenmesi gerekir. Yani senin mantığınla gidersek ne o adamlar para kazanır, ne biz güzel oyunlar oynayabiliriz. Bu yüzden her oyunu oynama takıntısını bırakın da sadece değerli oyunları ORJİNAL olarak alın.

alito

6.9.2011 18:28:23

0
PC 'de BF3, PSV 'de Uncharted gibi bir oyuna hayır demem

BSC Misafiri

6.9.2011 16:47:04

0
ARKADAŞIM SAÇMALAMA ŞUAN KONSOLLAR DA DA KOPYANIN BABASINI OYUNUYORLAR PS3 CAFELERE GİTTİN Mİ SEN HİÇ AYRICA EVET PC DE KOPYA DAHA YAYGIN VE BENDE OYNUYORUM KOPYA OYUN TAA Kİ ADAM GİBİ OYUN ÇIKANA KADAR DA OYNIYACAM BATTLEFİELD 3 Ü MESELA ORJİNAL ALICAM O DA SAĞLAM OYUN OLDUĞU İÇİN.

strewer

6.9.2011 12:05:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ULAN ALLAH BELALARINI VERSİN BE KAÇ MİLYARLIK SİSTEMİM VAR HALA GİTMİŞ G....TÜÜÜ BK.....LU ALETLERE OYUN ÇIKARTIYOLAR YA HALA SİSTEMİMİ BAĞIRTACAK İNLETECEK OYUN YOK YA O NA ÜZÜLÜYORUM...
Dostum iyi güzel sistemin var da acaba kaç oyunu orjinal alıyorsun. Bu adamlar sevabına yapmıyor oyunları. Adamlar bu yüzden konsollara oyun çıkartıyorlar.

BSC Misafiri

6.9.2011 12:04:07

0
BSC Misafiri 06.09.2011 10:39:13 vitanın oyunları da güzel cihaz da güzel laf etmeyelim lütfen :)

BSC Misafiri

6.9.2011 10:39:13

-4
ULAN ALLAH BELALARINI VERSİN BE KAÇ MİLYARLIK SİSTEMİM VAR HALA GİTMİŞ G....TÜÜÜ BK.....LU ALETLERE OYUN ÇIKARTIYOLAR YA HALA SİSTEMİMİ BAĞIRTACAK İNLETECEK OYUN YOK YA O NA ÜZÜLÜYORUM...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız