Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout Shelter PS4 ve Switch için Çıktı

 
   Bethesda Softworks, Fallout Shelter'ın PlayStation 4 ve Switch versiyonlarını resmi olarak doğruladı ve bugün itibariyle PlayStation Store ve Nintendo eShop üzerinden çıkış yaptı.

   Oynaması ücretsiz simülasyon oyunu Fallout Shelter Haziran 2015'te iOS, Ağustos 2015'te Android, Temmuz 2016'da PC ve Şubat 2017'de Xbox One için çıktı. 

Fallout Shelter, seni Vault-Tec tarafından üretilmiş teknoloji harikası bir yeraltı sığınağının başına geçiriyor. Mükemmel bir sığınak inşa et, sakinlerinin gönlünü hoş tut ve onları tehlikelere karşı koru.

MÜKEMMEL SIĞINAĞI İNŞA ET – Çeşitli modern odalar inşa ederek yerin 600 metre altında örnek bir sığınak hayatı oluştur.

GELİŞEN TOPLULUĞA GÖZ KULAK OL – Sakinlerle tanış ve onları mutluluğa taşı. Onlara en uygun işleri bularak gelişimlerini izle. Yeteneklerini geliştirmek için kıyafetler, silahlar ve eğitim sağla.

KİŞİSELLEŞTİR – Değersiz çöpleri kullanışlı eşyalara dönüştür! Ayrıca sakinlerin görüntüsünü kuaförde değiştirebilirsin.

ÇORAK TOPRAKLARI KEŞFET – Sakinleri yeryüzüne göndererek mahvolmuş topraklarda macera, kullanışlı hayatta kalma araçları veya korkunç bir son bulmalarına izin ver. Yeni zırh ve silahlar bul, deneyim topla ve kapak kazan.

SIĞINAĞINI KORU Sakinleri dışarıdan ve içeriden gelebilecek tehditlere karşı hazırla.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout 76 Çıkış Tarihi Duyuruldu, Oynanış Videosu Yayınlandı The Elder Scrolls: Blades Mobil için Duyuruldu

alsndnz

11.6.2018 10:30:47

0
switchde oynanirda ps4de bos is bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız