Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas Modu The Frontier Kaldırıldı

 
Fallout: New Vegas'ın devasa içerik modu The Frontier geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Karla kaplı Portland, Oregon haritası, üç büyük görev serisi, üç yeni faction, sürülebilir araçlar ve çok daha fazlasını içeren bu mod oldukça fazla ilgi çekmeyi başardı ve hatta yayınladığı ilk saatlerde NexusMods sitesinin çökmesine neden oldu.

The Frontier kısa bir süre önce geliştiricileri tarafından NexusMods üzerinden kaldırıldı.
 
Belirtilene göre, geliştiricilerden biri ZuTheSkunk kendi hesabında pedofili içeren bir çizim paylaştı ve bu durum ekibin geri kalanını fazlasıyla rahatsız etti. ZuTheSkunk, ekipten kovuldu ve topluluk Discord hesabından da banlandı. Olayda nasıl bir yol izleneceğine karar vermek için ekip üyeleriyle konuşulacak ve daha fazla bilgi yakında paylaşılacak. 
 
Oyuncular da The Frontier'ın içeriğinde ve yazılış şeklinde bazı rahatsız edici unsurlar bulmuştu. Genç bir kızın oyuncu karakterin seks kölesi haline getirilebilmesi ve insanlarla seks yapan sürüngen yaratıklar gibi.
 
Adının böyle bir olayın içinde anılmasını istemeyen bazı geliştiricilerin ekipten ayrıldığı söyleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
Slay the Spire Şubat'ta Android'e Geliyor AMD CEO'su PS5 Stok Sıkıntısının 2021'in Ortasına Kadar Devam Edeceğini Söylüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2021 14:46:11

0
İyi tamam da arkadaşım, Fallout evreninde hiç 18 yaş altı kızları seks köleei haline getirmek, sürüngen bir ırkla ilişkiye girmek ve daha sürüsüne bereket fetiş yoktu. Bulabileceğin en rahatsız edici şey, Byron'un 1 INT karaktere tecavüz etmesiydi, kaldı ki bu ip hala oyuncunun elinde değil. Birisi "fetiş yoksa o mod anlatıldığı kadar büyük bir Fallout modu değildir" demişti, çok haklıymış. Oyundaki diyaloglar ve yazımların hepsi ama hepsi rezalet. Habire cinsel konuşmalar yapan 16 yaşındaki kız mı dersin, oyundaki tek Lejyoner karakterin siyahi bir kadın olması mı dersin, ne istersen var. Oyunda da tek bir amaç var, o da Enclave'in Trump'a benzediğini göstermek. Gereksiz günümüz politikalarına yem olmuş bir mod. 7 yılda görev tasarımı dışında pek bir şey başaramamışlar. Tekrar denemesinler. Ayrıca bu ilk banlanan mod yapımcısı da değil. Rikku da banlandı benzer sebeplerden ötürü.

BSC Misafiri

28.1.2021 15:45:08

0
Mod on numara, Ncr kısımlarında ekip teknik olarak şov yapmış, ama bölümler ve hikayede bir kaç yer hariç leş, kabul etmek gerek. Legion ve crusader kısımları ise tam tersi güzellikte, yan görevler de aynı şekilde gayet hoş. Haberin son kısmında yazılanlar için de bunun Fallout evreninden beslendiğini unutmamak lazım. O elemana gelecek olursak ta, bir iki övgü alınca şahsi fetişlerini ortaya serenler bir bitmediniz, umarım bu modu etkilemez, emek verenlerin şevkini kırmaz.

BSC Misafiri

28.1.2021 13:22:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Başına bir şey gelmeden 30 saatte 100 küsür crash yiyerek bitirdim neyse ki :) NCR Legion ve Couser sonları ile de bitirdim kafa rahat :) Çok zor şey ekip olarak bir şeylere kalkışmak. Baksana bir sapık yüzünden 7-8 yıllık emeğin çöp olabiliyor :)
Sanırsam o içerikleri çıkartıp tekrar yayınlayabilirler. Ama dikkatlerini hiç çekmedi mi ?

BSC Misafiri

28.1.2021 10:45:24

+1
Başına bir şey gelmeden 30 saatte 100 küsür crash yiyerek bitirdim neyse ki :) NCR Legion ve Couser sonları ile de bitirdim kafa rahat :) Çok zor şey ekip olarak bir şeylere kalkışmak. Baksana bir sapık yüzünden 7-8 yıllık emeğin çöp olabiliyor :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız