Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout London Mod Geliştiricileri Bağımsız Bir Stüdyo Kuruyor

 
 
Bethesda tarafından biz oyun severlere sunulan kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma oyunu Fallout 4 için geliştirilen DLC boyutlu Fallout London modunun arkasındaki ekip Team Folon, bağımsız stüdyo olma yoluna giriyor. BBC'ye verdiği röportajda Team Folon, ilerleyen süreçteki planlarından bahsediyor.
 
Fallout London modu GOG'da rekor kırdı
 
 
 
Team Folon'dan Dean Carter, verdiği röportajla beraber grubun yakın zamanda yayınladığı Fallout 4: Game of the Year Edition modunun bir hayli tutulduğunu aktarıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Fallout London modu ilk 24 saat içerisinde GOG platformunda 500 binden fazla kez indirildi ve bu platform dahilinde şimdiye kadar kısa sürede en çok indirilen paket oldu.
 
Gönüllü mod geliştiricilerinden oluşan Team Folon, tam anlamıyla bağımsız bir stüdyo kurmak istediklerini belirtiyor. Carter, yayınladıkları modu sürekli olarak güncelleyeceklerini ve bu konuda tam destek sunacaklarını vurguluyor. Ayrıca bağış konusuna gelince, birçok oyuncunun ekibe bağış yaptığını ve bu katkıyla beraber güzel geri dönüşler aldıkları belirtiliyor. Tüm bu başarı birleşince, yeni projelere yelken açmak için grup içerisindeki kişiler bağımsız bir stüdyo kurmak istediğini bildiriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Chernobylite 2: Exclusion Zone Duyuruldu STALKER 2 İçin 36 Dakikalık Geliştirici Günlüğü Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.8.2024 01:10:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Mod iyide,yan 3-5 mod olmadan (Buffout 4, Long Loading Times Fix, Fix for incorrectly sized textures, Weapon Debris Crash Fix gibi) oynamak imkansız. Anormal uzun bekleme süreleri, rezalet optimizasyon, sebepsiz crash vs vs çok derdi var oyunun. Aldığınız zevki en az yarı yarıya düşürüyor. Devasa beklentiyle girmeyin oyuna derim. Ana senaryoyu bitirdim, aşırı olmasada yan görevde yaptım. Çok güzelde Fallout NV The Frontier modu hesabı. Aşırı dolu içerik hikaye vs de derdi tasası bug'lardan crash'lara derdi çok..
Bunlar, moddan ziyade Creation Engine ile alakalı. Gereksiz uzun yükleme süreleri orijinal Fallout 4'de de olan bir şeydi.

BSC Misafiri

13.8.2024 15:21:46

0
Mod iyide,yan 3-5 mod olmadan (Buffout 4, Long Loading Times Fix, Fix for incorrectly sized textures, Weapon Debris Crash Fix gibi) oynamak imkansız. Anormal uzun bekleme süreleri, rezalet optimizasyon, sebepsiz crash vs vs çok derdi var oyunun. Aldığınız zevki en az yarı yarıya düşürüyor. Devasa beklentiyle girmeyin oyuna derim. Ana senaryoyu bitirdim, aşırı olmasada yan görevde yaptım. Çok güzelde Fallout NV The Frontier modu hesabı. Aşırı dolu içerik hikaye vs de derdi tasası bug'lardan crash'lara derdi çok..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız