Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4'ün New Vegas Modundan Yeni Görseller Paylaşıldı

Bethesda Game Studios tarafından yayınlanan ve geliştirilen 2015 yapımı Fallout 4 başarılı bir oyun olsa da beklentiyi çok da karşıladığı söylenemez. Fallout serisinin bir önceki oyunu Fallout New Vegas ise serinin hayranları tarafından oldukça beğenilmişti ve gayet başarılı bir oyundu.
 
Team F4NV adlı bir grup geliştirici de sevilen Fallout New Vegas oyununu mod ile Fallout 4'ün içine eklemeye karar vermişlerdi. Bir süredir moddan bir haber alamamıştık ancak geçtiğimiz gün moddan yeni görseler paylaşıldı.
 
Modun ne zaman çıkacağı belli değil ancak tüm görevleri ve bölgeleri tamamen Fallout 4'e getireceklerini düşünürsek ve işin henüz başında olduklarını da düşünürsek, çıkış tarihi şimdilik biraz uzakta duruyor. Görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC fallout new vegas mod new vegas modu
Jared Leto'nun Başrolündeki "Morbius" Filminden Görsel Sızdırıldı Henry Cavill The Witcher'ın İkinci Sezonu İçin Hazırlıklara Başlandığını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.1.2020 07:14:36

0
Öngörüm Mod çıktıktan sonra Bethesta kaldırtacak

BSC Misafiri

13.1.2020 07:10:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Johnny Silverhand Çok garip geliyor değil mi? Fallout 1-2 efsaneyken 3 yani diyorsun. New Vegas woahhhh diyorsun 4 olmasaydı da olurdu diyorsun. 76'yı görünce Allah belanızı versin diyorsun. :) Fallout 1 Interplay Fallout 2 Black Isle Fallout NV Obsidian (Interplay ve Black Isle çalışanların kurduğu şirket) ve malum gerisi Bethesda...
1 değilde 2 evet, o gerçek efsane. Hocam devir değişiyor.. Hani şu döneme uygun grafiklerle izometrik ve remake yemiş bir fallout 2 görsem havada kaparım da nerede bizde o şans..

Johnny Silverhand

12.1.2020 23:32:35

0
Çok garip geliyor değil mi? Fallout 1-2 efsaneyken 3 yani diyorsun. New Vegas woahhhh diyorsun 4 olmasaydı da olurdu diyorsun. 76'yı görünce Allah belanızı versin diyorsun. :) Fallout 1 Interplay Fallout 2 Black Isle Fallout NV Obsidian (Interplay ve Black Isle çalışanların kurduğu şirket) ve malum gerisi Bethesda...

Mütercim Bey

12.1.2020 18:35:03

0
Fallout 4'ün orijinal halinden daha iyi görünüyor.

Wayward Son

12.1.2020 18:01:02

0
Çok güzel gözüküyor da bu ve benzerlerini tam bir oyun olarak getirebilmek mümkün olmuyor hiç. New Vegas'ı güzel yapan zaten ryo öğeleri, faction sistemi ve görevleri. Bunları çalışır vaziyette ekleyemedikten sonra bir anlamı yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız