Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4'te Yer Alan En iyi 7 Yerleşim Bölgesi

 
 
Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan kıyamet sonrası temasını yansıtan açık dünya rol yapma oyunu Fallout 4, en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Oyun, serinin önceki oyunlarına göre birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor.
 
Fallout 4 oyuncuları açık bir dünyaya bırakıyor ve bu aşamadan sonrasını oyuncular kendi karar veriyor. Hikayenin gidişatı yapacağınız seçimler aracılığıyla şekilleniyor.
 
Oyun içerisinde oyuncuların uğrayacağı birçok bölge bulunuyor. Bu bölgelerde farklı topluluklar ve insanlar yaşamaya çalışıyor. Oyundaki bu bölgelerin her birinin farklı özelliği bulunuyor. Kimisinin savunma tarafı güçlü olurken kimisinin estetiği daha iyi.
 
Yerleşim yerleri inşa etmek ve yönetmek Fallout 4'te keyifli bir deneyim. Biz de bu listemizde sizlere en iyi 7 yerleşim yerini derledik. Bu yerleşim yerlerine siz de ekleme yapabilirsiniz. İşte listemiz:
 
1- Hangman's Alley
 
 
 
Fallout dünyasında hayatta kalmak için uygun yerler arasında ara sokaklar genellikle ilgimizi çekmez. Ancak Hangman's Alley kötü bir yerleşim yeri olarak karşımıza çıkmıyor. Oyunun en iyi bölgesinden ziyade burada özelleştirilebilir alan fazlaca bulunuyor. Bu da size bu bölgeyi özgürce değiştirme seçeneği veriyor. 
 
Hangman's Alley bölgesi konum olarak iyi bir yerde. Diğer yerleşim yerlerinin çoğu uzak bölgelerde olsa da burası Diamond City gibi birkaç ikonik yerin yakınında yer alıyor.
 
2- Warwick Homestead
 
 
 
Warwick Homestead, terk edilmiş bir atık arıtma tesisi olarak karşımıza çıkıyor. Ana binası oldukça büyük ve burada bulunan merdivenler ve yürüyüş yollarıyla bu konum son derece savunulabilir bir yer.
 
Bölgede yeterli büyüklükte tarım arazisi bulunuyor ve Warwick ailesinin halihazırda yerinde birkaç Kabak bitkisi yer alıyor. Atık arıtma tesisinden bir ev yapmak kulağa ne kadar kötü gelse de Warwick Homestead aslında müttefiklerinizi barındırmak ve yiyecek üretmek için iyi bir yerleşim yeri.
 
3- Kingsport Lighthouse
 
 
 
Kingsport Deniz Feneri orta büyüklükte bir inşaat alanına, deniz fenerine, rıhtıma ve küçük tarım arazilerine sahip. Burada bulunan kayalar bölgeye doğal savunma sağlıyor ve bu saldırganları uzak tutuyor.
 
En büyük veya en etkileyici yerleşim yerlerinden biri olmayabilir ancak kuracağınız yeni imparatorluğunuza büyük bir katkı sağlayacak.
 
4- Covenant
 
 
 
Bu küçücük kasaba oyuncular için harika bir yerleşim yeri. Yerleşim bölgesinde tüm alanı çevreleyen duvarlar, çok sayıda sakin ve Deezer adında bir robot bulunuyor. Deezer robotu size günlük olarak 50 can puanı veren bir limonata veriyor.
 
Yerleşim yerinin eksi özellikleri arasında küçük bir alana ve halihazırda birçok eve sahip olması. Bu da bu bölgeyi çok fazla özelleştiremeyeceğiniz anlamına geliyor. 
 
5- Sanctuary Hills
 
 
 
Nükleer yıkımın öncesinde ana karakterimizin evi olan bu bölgeyi oyunun ilerleyen zamanlarında tekrardan yerleşime açabiliyorsunuz. Sanctuary Hills, lojistik, nüfus ve tarım arazilerinin uygunluğu ile çok fazla alana sahip. Ancak bu kadar büyük bir bölgeyi savunmak biraz sorun olabilir. Buna ek olarak eşinizin ve komşularınızın ölümünü düşününce burada yaşamak belki biraz moral bozucu olabilir.
 
6- Bunker Hill
 
 
 
Bunker Hill, bir kuşatmada saklanmak ve hayatta kalmak için harika bir yer. Bu bölgenin düşmanların girişini engelleyen büyük bir kapısı ve sağlam duvarları bulunuyor. Ayrıca önünde büyük bir dikilitaş yer alıyor. Ancak bu taş ne yazık ki üstüne herhangi bir yapılanmaya izin vermiyor. 
 
Bu bölgenin en iyi avantajlarından bir halihazırda işleyen ticareti. Burayı güven altına alarak sürekli olarak ek gelir sağlayabilirsiniz. 
 
7- Graygarden
 
 
 
Bu ilginç yerleşim hem kullanışlı hem de özelleştirebilir alanı fazla. Graygarden, bir serayı hasat etmek ve bakımını yapmakla meşgul olan Mister Handy robotlarından oluşan ekibi bünyesinde barındırıyor. Önceden oluşturulmuş bahçeye ek olarak robotlar suya veya yiyeceğe ihtiyaç duymuyor. Bu yüzden kesintisiz bir hizmet sunuyor.
 
Robotların bakımını üstlendiği bu bahçedeki tüm yiyecekler oyuncu tarafından kullanılabiliyor. Bu yiyecekleri oyuncular tüccarlara satabiliyor.
 
Bu yerleşimin bir başka avantajı ise üstündeki otoyol (üst geçit) alanının bir parçası olması. Yaratıcı oyuncular, otoyola bir merdiven inşa edebilir ve bu alanı yerleşime dahil edebilir.
 
Listemizin burada sonuna geldik. Bu listede sizlere Fallout 4'te bulunan en iyi 7 yerleşim bölgesini derledik. Daha listeye dahil etmediğimiz birçok bölge bulunuyor. Bu yüzden ikinci bir liste de diğer bölgeleri sizlere sunmayı planlıyoruz. 
 
Siz de bu bölgelere eklemek istediğiniz veya yeni listede yer almasını istediğiniz bölgeler var ise bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Fall Guys 20 Milyon Oyuncuya Ulaştı Kojima, The Boys'a Benzerliği Nedeniyle Bir Oyun Konseptini Rafa Kaldırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.6.2022 18:31:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Fearless_tr Mülteci aliyormu bu yerlesim yerleri
Alıyor ama her gün tarlada çalışacaksın, bide her zaman another settlement needs your help.

Fearless_tr

27.6.2022 15:49:52

0
Mülteci aliyormu bu yerlesim yerleri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız