Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallen Knight 23 Haziran'da PS4, Xbox One, Switch ve PC'ye Geliyor

 
Yayını PQube ve geliştirici FairPlay Studios, side-scrolling aksiyon platform oyunu Fallen Knight'ın 23 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam'e geleceğini duyurdu.

Oyun ilk olarak Ekim 2019'da Apple Arcade için çıkmıştı. Türkçe altyazı desteği mevcut.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Fütüristik bir şövalye hikâyesi olan Fallen Knight'ta oyuncular, Kral Arthur'un hikâyesindeki cesur Lancelot'un soyundan gelen bir karakter ile oynayacaklar. Oyuncular, geleceğin dünyasında 49. Lancelot'un kontrolünü ellerine alarak ayrı karanlık geçmişlere sahip 6 eşsiz düşman kahraman ile yüzleşecekler. En küçük hatalarda oyuncuyu cezalandıran ancak her zaferde de cömertçe ödüllendiren, dur durak bilmeyen kılıç savaşıyla aksiyonu harmanlayan Dark Souls tarzı zorlu bir deneyime hazır ol.

Ayrıca oyuncular Fallen Knight'ı diledikleri gibi oynama özgürlüğüne sahipler. Oyuncuların verdiği kararlar sonucunda ulaşılabilen birden fazla son mevcuttur. Oyuncular ister düşmanlarını öldürebilir, isterlerse hünerlerini kullanarak saldırılardan sakınıp düşmanlarını silahsız bırakarak bir Yuvarlak Masa Şövalyesine yakışır şekilde onurlu davranıp onlara merhamet gösterebilirler. Oyunu oynama şekline göre farklı hikâye ve oyun sonlarını keşfedeceksin.

 
Boss fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Fallen Knight PQube FairPlay Studios side-scrolling aksiyon platform
NieR Replicant ver.1.22474487139… Ücretsiz DLC'si NieR: Automata'dan Silahlar ve Kostümler İçerecek Subnautica: Below Zero Sinematik Fragman

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallen Knight ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız