Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallen Earth Ekim Ayında Ücretsiz Olacak

Anlaşılan, Fallen Earth'ı oynaması pek de ücretsiz olmayacak...

     Büyük beklentilerle birlikte aylık ödeme ile çıkan oyunlardan Fallen Earth, malesef hedeflediği ilgiyi görememişti. 2009'un Eylül ayında çıkan Fallen Earth, geçtiğimiz aylarda Gamersfirst'ün himayesine girmişti.
 
     MMO piyasasının önemli firmalarından Gamersfirst, satın aldıkları Fallen Earth hakkında önemli bir duyuru gerçekleştirdi. Gamersfirst, oyunun 12 Ekim'de Free-to Play sistemine geçeceğini açıkladı. Yani 12 Ekim'den sonra Fallen Earth'ı oynamak ücretsiz olacak. Ancak tabiki her F2P oyunda olduğu gibi Fallen Earth'da da bazı oyun içi öğeler ücretli olarak sunulacak.
 
     Ayrıca Gamersfirst, Fallen Earth için bir de yeni üyelik sistemlerini duyurdu. Duyurdukları premium üyelikler üçe ayrılıyor ve her birinin farklı ek özellikleri bulunuyor. Bu tabloyu da aşağıdan inceleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallen Earth PC Icarus Studios
EA: "Activision Henüz Ciddi Rakiple Karşılaşmadı" Diablo III Kapalı Betasından Sızan Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2011 15:00:07

0
Runes of Magic te ayni sekilde gamerfirst alip sozde turkce olarak sunacakti.Sadece oyunun ismini Sonsuz Macera olarak turkcelestirmeyi basardi oyuna gelen patchler orjinal oyundan seneler sonra dahi gelmek bilmedi teknik sorunlar bitmek bilmedi.Sozde yonetim denen kisim hic zaman tam aktif calismadi oyuncularla ilgilenilmedi.Yuksek lv oyuncular bile sikintidan eventleri kendileri yapmaya basladi vs. gamerfirts mu amanin.Sirf somuru adamlar cikislar guzel ancak gerisi yok.

Guest-BB2CECC18

4.9.2011 11:22:57

0
Gamersfirst oyunumu uzak durun.Para sorun değil hileden geçilmez oyun.Hile olmasa bile yönetim oyuncularla ilgisiz oluyor.Bilmeyen varsa Knight Online'yi araştırsın.O da Gamersfirst oyunu ve durum çok kötü. :)

BSC Misafiri

3.9.2011 19:35:34

0
gamersfirst'e bağlı olan oyunlar en son oynayacağım oyunlardır.

Kurohige

3.9.2011 17:54:25

0
gamersfirst görünce online oyunlardan soğuyorum :D gamersfirstini f2p si p2p oyunlara oranla 3 kat daha cok para harcatıyor

BSC Misafiri

3.9.2011 16:44:41

0
Teşekkür mü ediyorlar küfür mü ediyorlat belli değil.

TroJanBerk

3.9.2011 15:32:22

+3
Eyvah f2p oyun kaç kaç kaç!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallen Earth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız