Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fall Guys Xbox Series ve Xbox One'a da Geliyor

 
Çok oyunculu parti oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout'ın Switch versiyonu bu sabah düzenlenen Nintendo Direct sunumunda duyurulmuştu ve oyun Xbox konsollarına da geliyor.

Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout'ın bu yaz Xbox Series, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun şu anda PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
The Sinking City 19 Şubat'ta PS5'e Geliyor RAGE 2 ve Absolute Drift Epic Games Store'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Blera

19.2.2021 09:08:17

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gerçekten sadece bu durumlar bile Sony eline büyük koz veriyor, neredeyse bir yıl sonra geliyor platformuna, bu oyun özel bir oyun da değil, çoğu oyun ilk ps4 en az birkaç hafta sonra Xbox'a geliyor son yıllarda, büyük AAA oyunlar dışında durum böyle ki bu durumu bozan AAA oyunları ortaya çıkmaya başladı...
Ne anlatıyon sen dayı.

BSC Misafiri

18.2.2021 19:02:46

0
Gerçekten sadece bu durumlar bile Sony eline büyük koz veriyor, neredeyse bir yıl sonra geliyor platformuna, bu oyun özel bir oyun da değil, çoğu oyun ilk ps4 en az birkaç hafta sonra Xbox'a geliyor son yıllarda, büyük AAA oyunlar dışında durum böyle ki bu durumu bozan AAA oyunları ortaya çıkmaya başladı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız