Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Facebook ve Twitter Gold Üyelerine Özel

XBL'a gelecek Facebook sayesinde oyunlardan elde ettiğiniz ekran görüntü ve videoları anında diğer arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.
     Xbox Live'ı yeni eklentilerle daha eğlenceli bir oyun alanına çevirmeye çalışan Microsoft, hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz E3 fuarında Last.fm, Twitter ve Facebook gibi internetin popüler sitelerini Xbox Live'da sunacaklarını açıklamıştı.
 
     Konu hakkında E3'de sadece Last.fm uygulaması üzerine bilgi veren Microsoft, bu özellikten Gold üyeler kadar Silver üyelerinde faydalanabileceğini ancak Silver üyelerin gezinme alanının bir hayli sınırlı olacağını dile getirmiş, Twitter ve Facebook uygulamaları hakkında yorumda bulunmamıştı.
 
     Microsoft, gece yaptığı basın  bilgilendirmesinde; Xbox Live üzerinde hizmet verecek olan Facebook ve Twitter özelliklerinden sadece Gold üyelerin yararlanabileceğini dile getirdi. Bu duyuru Netflix içinde geçerlilik içeriyor.
 
     Öte yandan Microsoft bugün, bir kaç gün önce Xbox360 konsolu için Amerika kıtasında duyurduğu fiyat indirimini, Birleşik Krallık sınırlarına da yansıttı. Eski fiyatından 30 paund daha düşük bir fiyattan; 199 paunddan satılacak olan Elite'in yanısıra, Arcade paketi Amerika'da aynı fiyattan satılacakken Birleşik Krallık fiyatı 159.99 paund olacak. Microsoft, Xbox360 Pro serisini safha safha kaldırılacağınıda duyurusuna ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox 360 Twitter Facebook last.fm gold üyelik
Red Faction Guerrilla DLC 2 Videosu Nintendo Power'ın Büyük Duyurusu Önümüzde ki Ay

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız