Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable Yaratıcısı Peter Molyneux Yeni Bir Blockchain Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
 
Fable ve Black & White'ın yaratıcısı Peter Molyneux, yeni bir Blockchain temelli bir simülasyon iş oyunu üzerinde çalışıyor. 2022 yılında piyasaya sürülmesi planlanan bu oyunun temelinde kripto para ve NFT'ler yer alacak. Legacy olarak adlandırılan bu yapım Peter Molyneux ve 22cans tarafından geliştiriliyor.
 
Legacy'nin Blockchain oyunlarına yeni bir soluk getireceği belirtiliyor. Oyuncular bu oyunda benzerini hiç görmediği bir iş imparatorluğu oluşturacak. Bunun yanı sıra ürünlerini tasarlayarak kendi işlerini kuracak.
 
Binlerce mevcut parçadan ürünler ve binalar oluşturabileceğiniz bu oyunda hayal gücünüz ön plana çıkacak. Ek olarak açık piyasada hakimiyet için yarışacak ve dünyanın dört bir yanından diğer oyuncularla her şeyi takas edebileceksiniz.
 
Oyun içerisinde rekabet hat safhaya çıkacak. Bu doğrultuda çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Liderlik sıralamasında üst sıralarda olan oyunculara ödüller dağıtılacak. 
 
Blockchain teknolojisini bünyesinde barındıran oyunun para birimi LegacyCoin adında olacak. Bu coinler ile NFT olarak tanımlanan arazileri satın alabileceksiniz. Bunun yanı sıra bu yeni kripto para birimi ile oyun içi birçok NFT öğesi alabileceksiniz. LegacyCoin'leri kazanmak için de oyun içi etkinliklere katılmanız gerekecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle simülasyon blockchain
PC için Xbox Game Pass'in ismi Değiştirildi SYNCED: Off Planet - Meet the Nanos Fragmanı

BSC Misafiri

12.12.2021 17:31:21

0
Godus ne oldu? Bu adama güvenilmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız