Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable: The Journey "Özgürlük" Üzerine Kuruldu

Fable: The Journey serinin önceki oyunlarından oldukça farklı bir yapım olacak

     Microsoft son dönemlerde Kinect için oldukça ilgi çekici yapımlar duyurdu. Bu yapımlardan birisi de Fable: The Journey olmuştu. Geliştirici Lionhead Studios da bu oyun üzerinde özel olarak duruyor. 
 
    Peter Molyneux'un açıklamasına göre Fable: The Journey'e başlanırken duvara yazdıkları ilk söz "özgürlük" olmuş. Oyunda nereye istersek gidebilecek, nerede istersek durabileceğiz. Ayrıca atımızla yolların olmadığı mekanlara bile gitmemiz mümkün olacakmış. Tabi özgürlüğümüz bununla da sınırlı değil, nereye istersek gidebileceğimiz gibi yolumuz üzerinde nasıl istersek de davranabileceğiz.
 
     Bu arada Molyneux daha önceki Fable oyunlarında köpeğimiz ve bizim aramızdaki iletişimin Fable: The Journey'de atımızla olacağını ve atımızın çok zorladığımızda suçluluk duygusunun ortaya çıkacağını söylüyor. Ayrıca Molyneux çok ilginç bir ayrıntıdan daha söz etti. Örneğin yolculuğumuz sırasında bize katılmasını istediğimiz bir karakterle karşılaştık. Bu karakter atımızı çok zorladığımızı ve zavallı bir görünüme sahip olduğunu anlarsa bizimle yolculuk etmek istemeyecek.
 
     Oyunun on-rail shooter gibi algılayanların kafasındaki soruları böylece yanıtlamış olan Molyneux umarız açıkladığı gibi bir oyunla karşımıza çıkar. Fable: The Journey 2012 yılında Kinect'e özel olarak piyasaya çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Kinect Fable Microsoft Xbox 360 Aksiyon
Gameloft da Elemanlarını Fazla Çalıştırıyormuş AC: Revelations, Lost Gibi Kafa Karıştırmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Xerias

19.7.2011 02:31:04

0
Adı "Yolculuk" olan bir oyunun özgür olması gerekirdi zaten.

agarip

18.7.2011 23:10:09

0
Move içinde isteriz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable: The Journey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız