Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable 3'ün Co-op Videosu Yayınlandı

 
     Fable 3'ün çıkmasına çok az bir zaman kaldı. Oyunculara devrimin başlangıcında büyük bir rol yükleyerek derin bir RPG atmosferi yaşatacak oyunun co-op deneyimi de ilginç olacak gibi gözüküyor. Lionhead Studios çalışanlarından Ted Timmins ve Lewis Harvey oyunun co-op oynanışını tanıttıkları yeni bir video yayınladı.
 
     Videoda Fable 3'ü Xbox Live üzerinden nasıl co-op oynayacağınız gösteriliyor. Kendi karakteriniz ile kendi oyununuzda oynarken arkadaşınızı davet ederek oyununuza dahil edebileceksiniz. O da kendi karakteri ile oyuna dahil olup beraber yapabileceğiniz aktivitelere yelken açacaksınız, evlenmek gibi. Tanıtım videosunda Ted Timmins, Lewis'in oyununa dahil olarak onunla evleniyorlar ve düğünlerini nerede yapacaklarına karar veriyorlar. Düğün seremonisinden sonra aşk yuvalarına geçerek çocuk sahibi olabilmek için işe koyuluyorlar.
 
     Co-op modunda her oyuncu kendi kamerası ile oynuyor. Dahil olduğu oyundan ayrılarak kendi oyununa dönerken oradan aldığı eşyaları da beraberinde getirebiliyor. Co-op oynanışın tanıtıldığı Fable 3 videosuna aşağıdaki resimden ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fable 3 fable iii Lionhead studios peter molyneux Microsoft Game Studios Xbox 360 PC Xbox Live Co-op
Back to the Future'ın Çıkış Tarihi ve Fiyatı God of War Yapımcısı Yeni Oyun Geliştiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız