Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable 3 Bölümler Halinde de Satılacak


 
     Xbox 360'ın en önemli ve konsol sattıran oyunlarından Fable serisinin 3. oyunu bildiğiniz gibi PC için de piyasaya çıkacak. Oyunu almamız için de çeşitli seçenekler sunuluyor.
 
    Peter Molyneux'un açıklamasına göre Fable 3'ü DVD'nin yanı sıra bölümler halinde de satın alma imkanımız olacak.  Oyunu bölümlere ayıran Lionhead Studios üstelik ilk bölümü yani oyunun ilk 1 saatini de ücretsiz olarak oynama imkanı verecek.
 
     İlk bölümü bitirdiğimizde "Giriş bölümünü oynadığınız için teşekkür ederiz, birkaç dolar (kesin fiyat belirlenmedi) daha ödeyerek sonraki bölümü oynayabilirsiniz." gibi bir seçenek sunulacak.
 
    Geliştirici firma daha önce Fable 2'yi de benzer şekilde pazarlamıştı. Şimdi 3. oyunda da aynı yolu izliyorlar. Bu gibi seçeneklerin ve Xbox 360'ın yanında PC için de çıkacak olmasının etkisiyle 5 milyon Fable 3 satılması bekleniyor.
 
    Demoları bile parayla satmaya çalışan aç gözlü firmalara karşın Lionhead Studios'un oyunun ilk bölümünü ücretsiz sunması sanırım biz oyuncuları çok memnun edecektir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg xbox 360 Fable 3 Lionhead
Portal 2'den Yeni Videolar Konami'nin GamesCom Listesi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız