Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FaZe, EPICENTER 2017 Avrupa Elemelerini Başarıyla Tamamladı

     
     FaZe, EPICENTER 2017 Avrupa Elemeleri final karşılaşmasında NiP'yi 2-0 yenerek EPICENTER Wild Card Elemeleri'ne katılmayı hak kazandı. Grup aşamasından hiç yenilgi almadan yarı finale yükselen FaZe, üç maçlık seride Heroic'i 2-0 yenerek finale yükseldi. NiP ise grup aşamasını 2. olarak tamamladı ve yarı finalde HellRaisers'ı 2-0 yendi. Üç maçlık final serisinin ilk karşılaşması, NiP'nin seçtiği Cache haritasında FaZe'in (19-15) zaferi ile sonuçlandı. İkinci maç Mirage haritasında FaZe zorluk çekmeden, NiP'i 16-6 toplamda 2-0 yenerek, EPICENTER 2017 Avrupa Elemeleri'ni kazandı.
 
     Böylelikle Wild Card Elemeleri'ne katılacak Avrupa bölgesi takımı belirlenmiş oldu. Kapalı elemelerin Bağımsız Devletler Topluluğu, Asya ve Amerika final karşılaşmaları önümüzdeki günlerde tamamlanacak. 4 bölgedeki takımların mücadele edeceği Wild Card Elemeleri, 23 Ekim'de St. Petersburg, Rusya'da gerçekleşecek. Wild Card Elemelerini başarıyla tamamlayan 2 takım 500,000 dolarlık ödül havuzu olan EPICENTER 2017 turnuvasına katılım sağlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer FaZe EPICENTER Wild Card EPICENTER NiP Heroic HellRaisers
FIFA 18 Alınmaya Değer Mi? "İlk Bakışta Göze Çarpmayan Yenilikler" Newbee, 6 Dota 2 Turnuvasına Katılacak

Umit_22

9.10.2017 21:38:21

0
İyi para
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız