Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FUT Esports Avrupa’nın “Süper Ligi”nde Türkiye’yi Temsil Edecek!

 
 
     Dünya’nın en iyi VALORANT takımlarının şampiyonluk için mücadele ettiği VALORANT Champions Tour’un 2023 formatı açıklandı. 2023 yılında EMEA(Avrupa), Pasifik ve Amerika Kıtası'nda olmak üzere uluslararası 3 ligin kurulacağı duyuruldu. Espor arenasında Türkiye’yi farklı klasmanlarda başarılı şekilde temsil eden Red Bull’un desteklediği FUT Esports takımı da Avrupa bölgesinde düzenlenecek lige katılmaya hak kazandı.
 
     FUT Esports Kurucu Ortağı Cesur Sünnetçioğlu, “Başarılı bir 2021’in ardından zorluklarla başlayan bu seneyi adımıza yakışan yerde bitirdik. Yeni kurulan bir takım, yeniden yapılanma, 1 maçla kaçan EMEA şansı ve sonrasında gelen VRL şampiyonlukları… Takım olarak, ekip olarak, taraftarlarımızla beraber kenetlenince neler yapabileceğimizi gösterdik.” diye konuştu. Kurucu Ortak Sinan Dursunoğlu ise “Öncelikle çok mutlu ve gururluyum. Süreci sadece yönetim ve oyuncular olarak değil, 103 kişilik bir aile olarak başından sonuna kadar yaşadığımız bir 6 ay oldu. Bu süreç boyunca bize desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza, sponsorlarımıza, ailelerimize ve dostlarımıza teşekkür ederim. Türkiye'den çıkan global bir takım olma yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Skull and Bones Bekleyenlere Kötü Haber: Ertelendi! Üniversiteler Arası VALORANT Turnuvası Red Bull Campus Clutch Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız