Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 20, Premier Lig’in Irkçılık Karşıtı Kampanyasına Katıldı

 
Geçtiğimiz günlerde Dünya Kupası Eleme maçların, Bulgaristan ve İngiltere arasında oynanan maçta, Bulgaristan taraftarlarının ırkçı tezahüratları sebebiyle spor dünyası oldukça karıştı. Bu olaydan sonra Bulgaristan Futbol Federasyonu başkanı Borislav Mihaylov, milli takım seyircisinin ırkçı tezahüratları nedeniyle istifa etti.
 
Electronic Arts, futbolda ırkçı taciz ve diğer ayrımcılık biçimlerinin farkındalığı ve bunların ortadan kaldırılmasın yardımcı olmak için Premier Lig’in başlattığı ırkçılık karşıtı kampanyaya katıldığını bir tweet ile duyurdu. Bu kampanyaya olan farkındalığı arttırmak için FIFA 20’ye yeni formalar geldi.

Formaların yanı sıra, ırkçılık karşıtı mesajlar içeren FUT Kitleri, stadyum süslemeleri ve LED panoları da oyuna eklendi. Lansman tarihi henüz açıklanmadı ancak, Premier Lig’de yapılan ırkçılık karşıtı kampanya 19-27 Ekim tarihlerinde yapılacak ve tüm Premier Lig maçlarında gösterilecek.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Death Stranding'ten 4K Duvar Kağıtları The Division 2 Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız