Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 14'den Ekran Görüntüleri ve İlk Detaylar

FIFA 14'ün tanıtım sayfasında oyunla ilgili genel bilgiler yayınlandı.
  
     Bu yıl popüler futbol oyunları arasında ilk tanıtımlar EA'den geldi ve dün de duyurulduğu gibi FIFA 14'ün ilk bilgileri açıklanmaya başlandı. Oyun için açılmış tanıtım sayfasında FIFA 14'ün anahtar özellikleri gösterilmiş.
 
 
 
     - Daha İyi Ataklar İçin Pozisyon Alın
 
     Şut çekme yeni bir boyuta geçiyor. Topu ağlara göndermek için akıllıca yollar kullanarak en iyi açıyı ve pozisyonu belirleyerek atış yapma şansına sahipsiniz. Topu gönderirken artan pozisyon zenginliği bir yana, artık düşerken veya son anda uzanırken de vuruşlar yapabiliyorsunuz.
 
 
 
 
 
     - Orta Sahayı Kontrol Altına Alın ve
Oyunun Hızını Belirleyin
 
     Hangi hızla top sürerseniz sürün önünüze çıkanları savuşturup defans oyuncularını engelleyin. Topu orta sahada rakiplerinizden koruyun ve maçın temposunu siz belirleyin. Ayrıca topsuz alanda omuz omuza mücadeleler ile pozisyon kapıp kendinize fırsatlar yaratın.
 
 
 
 
     - Daha Gerçek Top Hareketleri ve Kontrolü
 
     Topa daha fazla güç ve incelikle sahip olun. Gerçekçi top fizikleri artık topun gidişhatını ve havadaki yörüngesini daha fazla etkileyerek onu karşılamak için vereceğiniz hareketlere karar vermenizi sağlıyor. Uzaktan gelen topları güç kullanarak karşılayabilir ve şutları alttan hafifçe atarak daha isabetli gönderebilirsiniz.
 
 
 
 
     - Akıllı Takım Arkadaşlarınızdan Daha İyi Destek
 
     Yapay zekalı takım arkadaşlarınız daha iyi adam tutuyor ve daha iyi pozisyon alarak koşu yapıyor. Defans oyuncuları pozisyonları tanıyarak ona göre destek verebiliyor ve üstünlüğü geri kazanabiliyorlar. Ofansif oyuncular ise rakiplerini geride bırakmak için yeni yollara sahipler ve zekalarıyla kendilerine alan yaratabiliyorlar.
 
 
 
     - Kariyer Modunu Oynamak İçin Yepyeni Bir Neden
 
     Yeni oyuncu arayışını profesyonel seviyeye taşıyarak tüm dünyada yeni yeteneklerin peşinde koşun. Kendi oyuncu ağınızı oluşturun ve geliştirin. Futbolcuların takımınıza desteği dokunabileceği yeni yeteneklerini keşfedip onlara transfer camiasında değer biçin. Yeni yönetim bölümü sayesinde işlemlerinizi daha kolay gerçekleştirin ve işinize daha iyi odaklanın.
 
 
 
     Gün içerisinde FIFA 14'den daha fazla bilgi gelmesi ve ön inceleme yazılarının yayınlanması bekleniyor. Daha fazla bilgi ve görsel için takipte kalın! Bu arada siz de FIFA 14'deki yeni top fizikleriyle ilgili teknoloji videosunu izleyebilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 14 Spor Futbol EA Games EA Sports PC PS3 PS4 Xbox 360 Wii U Vita 3DS
Disney Infinity ile Kendi Dünyanızı Oluşturun Xbox Entertainment Awards'ı Kazananlar Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:hKn:

21.4.2013 17:52:00

0
Türkiye ligi ve Şampiyonlar ligi olsun yeterli :)

BSC Misafiri

19.4.2013 11:36:57

+1
konami'nin atılımına göre ea 15. seride büyük yeniliklere gidecektir. şimdi pes'in durumunu bekliyorlar

darkness187

19.4.2013 03:04:58

+1
türkiye ligi koyun delirtmeyin adamı artık !

mersinaki

19.4.2013 00:09:53

-1
Her yeni oyun duyurulduğunda bu söylemler olacak.Bunun önüne geçemezsiniz.Kimseye de yaramaz merak etmeyin eğer yanlış değerlendiren varsa kendini kandırır sadece.Bu konuda fanatik olan çok kişi var.Eleman oyunu hiç oynamamış ve forever pes diyor.Bu kişiye hiçbirşey anlatamazsınız.Ancak bu sene bunu diyen bir çok kişinin fifa'ya geçtiğini gördüm.Çünkü pes artık dibe vurdu ve insanlar ya fifa'ya alışmaya çalışıyorlar yada başka oyunlara geçiyorlar.İşte bu yüzden EA'ye yüklenmek yerine konamiye adam gibi rakip olacak oyun çıkartması için baskı yapılmalıdır.Bir arkadaşın kastettiği gibi rekabet olmazsa gelişim fazla olmaz.
quote:

Artık futbol oyunlarında, daha iyi top fiziği, şortta dalgalanma, saçta kepeklenme gibi şeylerin dışında, sahanın içindeki dinamiklerde gerçekçilik bekliyor insan... Örneğin; FIFA serisini 3 senedir oynayan birisi olarak, bir derbide, mağlup olan takımın, her seferinde, aynı dakikalarda, mağlup olmasına rağmen, aynı forveti çıkarıp, aynı defansı sokması gibi saçmalıklar. Seyirci baskısının olmaması, hakemlerin bundan etkilenmemesi, yanlış kararlar, üst üste mağlubiyetler alan takımın seyirci baskısından dolayı kendi sahasında stresli futbolu... Yani artık gerçekten gerçekçilik arıyor insan... Barcelona Real maçında, maçı kazananın şampiyon olacağı bir kariyer modunda, 80. dakikada mağlup durumdaki Real'in forvet çıkarıp defans sokması, oldukça script ve oyundan soğutucu duruyor... Şahsen topun fiziğinden önemli dinamikler var o sahada olması gereken...
Katılıyorum buna.Rpg oyunlardaki gibi, grafiklere abanmak yerine atmosfer ve detay çok daha etkili olacaktır.Bu dengeyi iyi kurmaları lazım.

- The Stig -

18.4.2013 23:45:58

-1
yahu pes mi kaldı allah aşkına.. şu güzelim oyunu pes ile karşılaştıranlara şaşıyorum.. pes'in aramızdan ayrılışınız 5. senesi.. öldü lan öldü.. fox engine de bi kob değil.. alın Fifa 14'ü keyfinize bakın.. bırakın man blue'yi london west'i adam gibi FUTBOL oyunu oynayın.. japon çizgi filmi tarzında 2000'lerde atari salonlarında oynanılan oyunu değil..

oyunbilgini57

18.4.2013 18:21:43

+1
Bu haberde milimetrik hesap yapan mimar arkadaşımız ile -mış , -miş geçmiş zaman eki ile uğraşan arkadaşımız dahil hepiniz oyun çıkınca Fifa 14 oynayacaksınız bunu bilin . Kimse inkar etmesin , oyun daha yeni duyuruldu ön yargılı arkadaşlarımız sayesinde konu nereye gidiyor işte . Bu haber PES'cilere yaradı . Amaç EA Sports'un sunduğu oyun çıkmadan , oyunun en ince detayına kadar olan haberleri ( hatta bu arkadaşlarımız oyunun full sürümünü bile gördüler ama çaktırmıyorlar ) yetersiz bularak henüz görseli ve bilgisi olmayan PES 2014'ü yukarı çıkarmaktır . EA Sports sizden çok akıllı ve oyunun tüm bilgilerini hemen paylaştı . Hepinizin dehasına hayranım .

tizar

18.4.2013 16:50:50

-1
...................

BSC Misafiri

18.4.2013 16:43:42

+1
Artık futbol oyunlarında, daha iyi top fiziği, şortta dalgalanma, saçta kepeklenme gibi şeylerin dışında, sahanın içindeki dinamiklerde gerçekçilik bekliyor insan... Örneğin; FIFA serisini 3 senedir oynayan birisi olarak, bir derbide, mağlup olan takımın, her seferinde, aynı dakikalarda, mağlup olmasına rağmen, aynı forveti çıkarıp, aynı defansı sokması gibi saçmalıklar. Seyirci baskısının olmaması, hakemlerin bundan etkilenmemesi, yanlış kararlar, üst üste mağlubiyetler alan takımın seyirci baskısından dolayı kendi sahasında stresli futbolu... Yani artık gerçekten gerçekçilik arıyor insan... Barcelona Real maçında, maçı kazananın şampiyon olacağı bir kariyer modunda, 80. dakikada mağlup durumdaki Real'in forvet çıkarıp defans sokması, oldukça script ve oyundan soğutucu duruyor... Şahsen topun fiziğinden önemli dinamikler var o sahada olması gereken...

BSC Misafiri

18.4.2013 16:43:19

-1
quote:

Orijinalden alıntı: FantasyFiRe
Hersene hersen e eee grafiklerde Baris gelisme varmis mis mis mis. o zaman piyasaya yeni oyun diye sürecegine güncelleme yapsin. sadece tarih olarak 2014,15,16,17,18,19 diye satsin gitsin yok ya. cikartacaksa adam gibi yenilikler ile cikartsin güncelleme ile degil.

kaplan3461

18.4.2013 00:50:02

0
gene kendini gerçekçi futbol oyunu olarak geliştırmiş fıfa 14 oynarken daha gerçekçi futbol oyunu olarak cıkcak gene grafık olarak gelişim olmıcak gene zaten fıfaya baksanıp hep grafi deyıl oyunu oynamayı değişiyo bunuda oynarken farketıyosunuz hep pes oynardık senelerdır ps2 ozelıkle ps3 09 dan beri fıfaya bı aliştım oynadığim pes seneleri acıdım kayıp oldu benım ıcın fıfa bıde turk çe olsa başka bişey ıstemem pes tek ozellıği o bıde sipiger turkceydi , fıfayı ben ps4 beklıyodum şahsen ps3 cıkması demek benım icin ps4 cıksa dahı 1 sene rahat beklerim artık .

FantasyFiRe

17.4.2013 22:59:26

0
gereksiz fanboylar pes'e yine toz kondurmamış son 2 senedir futbolda fifa lider özellikle fizik motorunda pes fifa'nın yanında tamamen oyuncak kalıyor. Pes yeni grafik motoruyla gelirse belki daha gerçekci oyun deneyimi sunabilir ama fifa da boş durmuyor her sene grafiklerde bariz gelişme var. Birde konami isterse pes de grafik ve fizik motoru olarak fifa'yı 3'e 5'e katlısın ama şu lilans saçmalığına çözüm bulamadıkları sürece hiçbir anlamı yok bana göre

Sir Maximus is BACK

17.4.2013 22:09:16

-1
Tırt! Fifa 13.5 bu,FIFA 14 değil. Hep aynı hikaye.Bu yıl PES'i merak ediyorum.MGS'de gördüğümüz Fox Engine'in gücünü ve FIFA'nın milimetrik yeniliklerini bir fırsat bilip,kendini gösterebilecek mi?

Uncy

17.4.2013 22:04:11

0
Ramos un yüzünü yapabilmişler..

mert_gunes

17.4.2013 20:58:54

-1
http://www.youtube.com/watch?v=-edTGJ8DlhI buna bakabilirsiniz size yüzler hakkında fikir verebilir

mert_gunes

17.4.2013 20:56:33

0
Pes Bence Fox Engine ile fifayı sollayabilir bazıları sanıyor ki oyun motoru değişince fizik aynı kalacak hayır oyun motoru değişti mi fizik de değişir bu sene pes fifayı sollamaya çalışacak şuan fifa pesten 4 kat daha iyi oynanabilirlikte ama grafikte pes daha üstün fifa bu oyununda bir hata yaparsa pes zirveye geri dönebilir.

mersinaki

17.4.2013 20:41:03

-3
Bırakalım görselliği oynanışı berbat pes yapsın biz fifa ile görsellik ve oynanabilirlikten gayet memnunuz.Bence en önemli eksiği çarpışma motorunu tam anlamıyla geliştirmeleri ve koşu animasyonları bunları düzeltsinler fazla birşeye ihtiyaç yok.Pes gibi geriye gitmiyorlar.Adamlar her sene üstüne koyuyorlar halen memnun olmuyoruz.Tabiki görsellik çok daha iyi olmalı bunu herkes ister.Yeni nesilede 15'de geçerler.Yıkarlar ortalığı o zaman.EA'ya bu konuda birşey diyeceğimize Konami'ye saldırmak lazım.Adam gibi oyun çıkartıp rakip olsun.Fifa 15 milyon satarken onlar 3 milyonda kalıyor. Fifa için insanlar oynanabilirlik konuşmuyorlar bile çünkü o konuda herkesi tatmin etti.Bayan futbolcular olsun diye imza toplanıyor hatta :) Bu oyunun ne kadar ilerlediğini gösteriyor.

rambocuk

17.4.2013 19:33:41

+1
Oynanışta ciddi bir iyileştirmeden söz ediliyor oda topu kontrol altında tutup oyunu rakip sahaya yığdığımızdaki denge normalde bunu yaparsak hele barçayla 5 tane yerdik ama bu sefer gerçekteki gibi barçayla oyunu karşıya yıktığımızda daha hakimiyet bizde olabilicek ve kontra atak okadarda basit olmayacak bu bahsedilen gerçekleşirse gerçekten çok önemli bir iyileştirme olur çünkü bu yüzden kimse barçayı almıyor vara yoksa real bi uzun top gol

BSC Misafiri

17.4.2013 19:26:26

0
Videolarda test yazıyor oyunun test görüntüleri bunlar Full değil . Şahsen ben ilk Fifa 13 görüntülerinden Fifa 12 ile 13'ü ayıramamıştım ama Fifa 12 ile arasında görsel anlamda fark vardı . Fifa 10 ile Fifa 13 arasındaki farklara bakmanızı tavsiye ediyorum . Oyun daha çıkmadı 2-3 görüntüden her şeyi çözdünüz . Görende EA Sports'da çalışıyorsunuz zannedecek . Bir futbol oyununda fazla yenilik eklenemez zaten ne yapsın adamlar anlamadım sizi . Bence görsel anlamda oyun iyi . Ayrıca burdan PES'i övmüşsünüz ama PES'de o beğenmediğiniz özelliklerin iyileri yok hatta en kötüleri var . Şahsen kim ne derse desin ama ben PES oynarken odun hareket ettiriyormuş gibi hissayat doğuyor içime . Bunları da söylüyorum ki değişsin . Benim için hangi oyun daha gerçekçi ve eğlenceli ise onu alırım ve Fifa bunu Fifa World Cup 2010 oyunundan itibaten başarıyor .

BSC Misafiri

17.4.2013 19:26:24

0
Sayfa yöneticileri şu linklerdeki yazanlarıda çevirirmisiniz http://www.ea.com/soccer/blog/protect-the-ball http://www.ea.com/soccer/blog/pure-shot-real-ball-physics

Ahayri

17.4.2013 19:25:40

+1
Bu sene 2K 'nın NBA Live' a vurduğu darbeyi KONAMI Fifa'ya PES ile vurursa, iş biter beyler. FIFA 13 = FIFA 14 resmen. Konamı artık düşün bunuda adam akıllı oyun çıkar bu sene.

oyuncu11790

17.4.2013 18:55:15

+4
Görsel olarak 2 yıldır gelişmediğinin kanıtı beyler google girin fifa 12 yazıp görsellere bakın sonra gelin buraya bakın , aradaki fark ne ? sadece krampon ve formaların farklı olduğunu görürsünüz....ayrıca arkadaş o şortun görünümü nedir ya 2 yıldır gözüne çarpmıyor mu bunları ?... Fifa görsel olarak asla oynanıştaki seviyeyi yakalayamıyor , futbolcu fizikleri forma görüntüleri sahadaki orantıları bence Pes tarafında daha gerçekçi , dediğim gibi fifanın en büyük artısı oynanış... Böyle giderse fifa müşteri kaybetmeye başlar sadece ufak tefek makyajlarla çıkarmaya başladı belki neslin sonuna gelinmesi onları zorluyor ancak dlc gibi oyun çıkarmanın mantığı yok..fifa 13 ile aralarında fark bulmak için kendinizi zorlamayın oyunlar konusunda fanatizm yapmak kadar saçma bir şey yok bu gibi adamlar yüzünden ne yaparsak zaten alıyorlar diyor firmalar , en sevdiğiniz oyunu bile eleştirin ki daha iyisi yapılsın

tizar

17.4.2013 18:54:39

+1
yıllardır aynı oyun hani yeni nesilde geldi biraz girişimci olun lan beleşçiler fifa 10 dan beri güncelleyip güncelleyip aynı yemeği yediriyorsunuz. nba2k dan örnek alın biraz. paçalara bak lan sanki gizli bir tutaç var bildiğin borunun ortasından bacak çıkıyor kenarlar eşit boşlukta nerede fizik kuralları?

BSC Misafiri

17.4.2013 18:38:06

0
Nou Camp oyunda umarım olur onu geçtim ligimiz umarım oyunda olur . Herkesin ligimizi oyunda görmesinin nedeni önceki Fifa oyunlarında ligimizi görmüş olmamız ve EA'nin bunu yapabileceğini bilmemiz ve umarım güvenimiz boşa gitmez . Tek kişilik oyun modlarını bence sıfırdan yapsınlar çok sade kalıyordu .

kdrcan

17.4.2013 18:18:33

+1
Umarım pes 2014 yeni nesilin çıkışını beklemeden pc'de şov yapar.Her ne kadar fifa oyuncusu olsamda live serisi gibi bir darbe yemeleri lazım pesden k.bakmayın ama yenilik namına pek bir şey bulamadım.Ancak o zaman gerçek neslin fifasını görebiliriz....

tuilde

17.4.2013 18:15:31

+1
Daha 3-5 yenilikten bahsetmisler oyuna etmediginiz. Yeni nesil icin gameplay yayinlansin, tum yenilikler aciklansin ondan sonra laf edin

BSC Misafiri

17.4.2013 18:07:44

0
YouR@ck Sizin gibi insanları anlamak güç. Tamam mükemmel bir oyun değil ama PES'den kat kat üstün bir oyun FIFA. Single bölümünü eskisi kadar beğenmesemde Online özellikleri güzel. Zaten adamlar online üzerine daha çok geliştirme yapacaklarını söylediler. Sadece yapay zekaya karşı oynarsanız beğenmeyebilirsiniz. Bu sene büyük gelişmeyi ancak PES yapabilir. O yüzden iğrenç yorumlar yapmayalım. Oynamasını bilmiyorsan o başka tabi :)

BSC Misafiri

17.4.2013 18:07:38

+3
şortlar yine boru gibi

BSC Misafiri

17.4.2013 18:07:36

0
BSC den bilen varsa lütfen cevaplasın ikidir yazıyorum kimse cevap vermedi ... Yeni nesle PS4 Gelecek mi Fifa 14?

BSC Misafiri

17.4.2013 18:07:34

+1
aaa fifa13 e fifa 14 dlc si gelmiş ne güzel :)

BSC Misafiri

17.4.2013 18:07:32

0
fifa 13ün resimleri adamlar oyunu daha geliştirekcek

BSC Misafiri

17.4.2013 18:07:18

0
Hayir yani sizi anlayamiyorum. Degisiklik de degisiklik. Ne gerek var lokum gibi oyunu her sene degistirmeye? Sonra degisiklik yaptiklarinda da sikayet ediyorsunuz hem(impact engine, first touch) Bu neslin son FIFAsi olucak farkindaysaniz, yani artik ekleyebilecekleri pek bir sey yok bu nesilde. Ben sahsen yeni nesildeki FIFAyi dusunemiyorum bile. Sikayeti birakin, zevkini cikarin Forever FIFA! :)

BSC Misafiri

17.4.2013 18:06:54

0
Evet bir fark yok. PS4'te bu tür oyunlar göreceksek bu grafikle, PS4 almaya gerek yok o zaman. PS3'te bu grafik alınıyor. Adamlar fifa 12 den beri aynı..bu görsellerde bir fark yok. Aynısını PES yaptı hep tekrarı düştü ve tahtını Fifa'ya kaptırdı. Fifa da böyle yapmaya başladı. PES'ten iyi bir atak gelir inşallah. Pesi çok seviyordum tekrardan dolayı bıraktım. Fifa oynuyorum ama o da tekrar yapmaya başladı.

BSC Misafiri

17.4.2013 17:54:34

0
Herkes söylenebilecek her şeyi söylemiş ama buna rağmen şu saçmalığı sevenleri anlayamıyorum,gerçekten a-n-l-a-y-a-m-ı-y-o-r-u-m-!

BSC Misafiri

17.4.2013 17:41:32

0
knuckleball hosuma gitti =D

MantarTheGreat

17.4.2013 17:14:31

+2
quote:

Orijinalden alıntı: frukoman Yeni nesilde neden grafiklerde hiç gelişme yok? Fox Engine'ile gelen PES ne kadar dandik olursa olsun bu yüzden çok oyuncu çekecektir.
Yeni nesil yılbaşında çıkıyor. Yani fifa 14 ve pes 14'e yetişemeyecekler. Çıkarsa da yılbaşından sonra çıkar ve hiçbir farkı olmaz. Bu yüzden 2015'i bekleyin yeni nesilde fifa veya pes oynamak için.

frukoman

17.4.2013 17:07:18

+1
Yeni nesilde neden grafiklerde hiç gelişme yok? Fox Engine'ile gelen PES ne kadar dandik olursa olsun bu yüzden çok oyuncu çekecektir.

Recharged

17.4.2013 16:40:18

0
Momentum saçmalığı kalksın başka bir şey istemiyorum.

OTTOMAN_67

17.4.2013 16:28:32

-2
fifa 11- 12 aldım hakkını verdi fifa 13 aldım 2günde sattım fifa 14 asla almam ancak yeni nesilde fifa alırım

regaibyigit.

17.4.2013 16:23:43

0
bilindiği gibi bu bi ara oyun 2 nesil içinde ortak geliştirildi bu da demek olmuyorki fifa 18de de böyle olcak en iyi örnek konsolda fifa 2008 ve 2013e bakın grafikler dağlar kadar gelişti. Bence herşey grafik değil pesde yüzler daha gerçekçi olsada oynanabilirlik olarak hala bir fifa 12 değil

Myhres7

17.4.2013 16:03:30

0
15 senedir Fifa oynuyorum ver her sene en küçük ayrıntının bile oyuna nasıl etki ettiğine şahit oldum.Özellikle Fifa 11'den sonra iyice gelişen bir Fifa serisinde bu sene yine güzel şeyler bizi bekliyor.Şunu belirtmek isterim ki Pes'in bu sene yapacağı yeniliklerin yarısından çoğunu Fifa 11'de yaptı.Yani Pes'te ki yeniliklerin bu sene gelmesi geçti anlamına gelmesin.Fifa gerçekten bu sene iyice gerçekciliği artıracak.Ayrıca şundan eminim Pes'in her şeyi yavaş yavaş işlemesi ve düşüşü Fifa'nın yenilikleri yavaşa almasını sağladı.Bu sene Pes iyi gelirse Fifa 15'i düşünemiyorum bile ;)

BSC Misafiri

17.4.2013 15:50:17

0
Offf ps 4 geliyor be ea şunu neden ps 4 odaklı çıkartmıyon ???!!

BSC Misafiri

17.4.2013 15:48:51

0
Yeni nesle gelecek mi ? Şu soruyu biri yanıtlarsa çok sevinirim. Çünkü eğer sadece ps3 e gelecekse ben almayı düşünmüyorum şahsen... Adamlar hiç çalışmadan para kazanmanın yolunu bulmuşlar iki değişiklik haydi fifa 14 ne iş bu ya bikere bu formaların hareketli olması gerek. ROBOT GİBİ GİYDİRMİŞLER YİNE HEP AYNI GÖRESELLER.. KOMİKSİN EA...

rambocuk

17.4.2013 15:48:45

+1
Yalnız harbiden grafikler tamamen aynı yani 95 yılında atari salonunda adamların saçları oynuyordu artık şu saçlar formaklar gerçek fizikte olsun ya

Sulu Çor Kağan

17.4.2013 15:35:32

+2
quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck bok gibi
ellerin dert görmesin, özetle bu

İyi İsim

17.4.2013 15:32:36

-3
sil

alike03

17.4.2013 15:26:03

0
Pes 2014 deki yenilikler beni daha cok heyecanlandırdı. Heyecanlandırdı dediysem öyle ların gelişi. Daha farklı şeyler sunuyorlar sadece. Eklemiyorlar ki şöyle Hakem modu gibi orjinal şeyler.

Nightmare_00

17.4.2013 15:10:49

0
Mükemmel gözüküyor ama benim asıl merak ettiğim PES 2014'ün nasıl olacağı merakla bekliyorum.

BSC Misafiri

17.4.2013 15:04:13

+1
şortlar yine soba borusu gibi.

BSC Misafiri

17.4.2013 15:04:12

0
Yeni nesle gelicek mi fifa14 ?

MantarTheGreat

17.4.2013 14:56:10

-3
Kariyer modu dışında arkadaşlara katılıyorum. Ama bunun nedeni, pes'in her sene rezil oyun çıkarması oldu. Rekabet edecek bir rakibin yoksa, kasıp oyunu yükseltmenin mantığı ne şeklinde ilerliyor EA. Yani çalışıyorsa, elleme diyor. Bknz. Nba 2k - Nba Live serisi... Bence de artık grafiksel olarak bir artış beklenebilirdi. Ama sanırım bu senede aynı grafikler ile devam edeceğiz. En azından PES'de ki gibi oyunu geriye götürmeyecek yenilikler yapılıyor.

ploff

17.4.2013 14:48:06

+2
Hıc umudum yok ama Pesın bu sene agır bır darbe vurması lazım. Nedenıne gelınce Ea guncelleme gıbı yenılıklerle oyunu onumuze koyuyorlar. En basta grafıklerın bır ust sevıyeye gecmesının zamanı geldı. Şut ıcın ıyılestırmelerden bahsedılmıs.. orta saha kontrolu felan.. bunun olması ıcın oyun hızının normal mac hızına cekılmesı lazım. Takıbı ısteyen oyuncular ıcın hız seceneklerı koyulur. Bu arada oynanabırlık zaten yeterınce ıyı.. Artık grafıklere, oyuncu tepkılerıne(sarı, kırmızı kart, penaltı pozısyonlarında tepkıler gıbı) onem verın. Anımasyonlar 3 snyede gecıyor.. Ayrıca pozısyon tekrarı ozurlu Ea bunuda acıl duzelt.

BSC Misafiri

17.4.2013 14:44:21

+5
Hersene aynı hikaye şöyle yaptık böyle yaptık karınca hızında yenilikler

BSC Misafiri

17.4.2013 14:44:17

+2
Fifa 11'e devam

--MichaeL--

17.4.2013 14:42:13

0
Aslında bu kariyer bölümüne bi kerede getirebilecekleri şeyleri ,yenilik adında sunmaları oldukça saçma.sözde yenilikleri bile bitirmiyorlar.sıkılmayacağım bir manager mod sunmaları lazım fazla detaylı kendimi manager gibi hissetmeliyim.

iso8989

17.4.2013 14:38:45

-2
faydasiz

rambocuk

17.4.2013 14:34:29

-1
Yeni nesil olsun isterdim ama fifa11 den bu yana her sene çok daha geliştiriyorlar bu yüzden alıcam

shalashaska

17.4.2013 14:30:39

+3
Yeni nesile sıçrayış bidaki bahara kaldı deseniz ya :(

Mext

17.4.2013 14:29:33

+3
Hep götüm götüm ilerliyorlar. Çok uyuz bir durum. Kariyer moduna geçen sene sadece milli takım menejerliği ekleyip bırakmışlar. Bu sene de detaylı oyuncu arama ekleyip bırakırlar. Hiçbir şeyi tam yapmıyorlar maalesef.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 14 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız