Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 11'den Yeni Tanıtım Videoları


 
     EA Sports'un her yeni oyunu ile yükselişe geçen futbol serisi FIFA 11 için geri sayım başladı. Çıkışına kısa süre kalan oyunun açıklanan bir çok özelliği için tanıtım videoları yayınlanmaya devam ediyor.
 
     Oyunun tanıtım videolarının ilkinde oyundaki karakter farklılıklarına dikkat çekilmiş. Geliştirilen her karakter, güç ve dayanıklılık olarak birbirinden farklı bir grafik sergileyecek. Oyundaki bu özellik için yayınlanan bu tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyunun ikinci tanıtım videosunda ise penaltı sistemine yer verilmiş. FIFA World Cup 2010 ile oldukça farklı bir penaltı vuruş özelliğini karşımıza çıkarak EA Sports bu farklı vuruşun üzerine gideceğe benziyor çünkü FIFA 11'de de World Cup'takine benzer bir sistem ile karşılaşıyoruz. Penaltı sistemi için yayınlanan tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     FIFA 11'in son videosunda ise oyunun en büyük yeniliklerinden birisine yani Creation Centre özelliğine yer verilmiş. Oyunu ön sipariş ile alanların şimdiden takımlarını yaratmaya başladığı bu kısımda oyun severler kendi oyuncularını, takımlarını, stat isimlerini, formalarını ve amblemlerini tasarlayabilecekler. Ayrıca bu kısımda takımınızın dizilimi ve taktikleri gibi ayarlamaları da yapabileceksiniz. Creation Centre için yayınlanan tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ekim ayı başında çıkacak olan FIFA 11'in demosunun yarın indirilebileceğini de hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FIFA FIFA 11 Spor Futbol EA EA sports PS3 Wii Xbox 360 DS PSP PC
36. Haftanın Satışları (2010) Section 8: Prejudice'ın İlk Video ve Görselleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

synan_synan

14.9.2010 18:08:34

0
bu kadar video yayınlandığına göre fifa hazır ya pes

yusei

14.9.2010 16:11:23

0
fifa 4eva
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
71 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız