Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 11'den Personality Videosu


 
     EA Sports'un her geçen oyunu ile çıtayı biraz daha yükselttiği FIFA serisinin 2011 versiyonu için ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu video ile oyunun duyurusunda da üzerine basılan Personality özelliği gösteriliyor. Oyunun duyurusu ile birlikte yapılan açıklamada, her oyuncunun kendi kişiliği olacağı ve yetenek durumuna göre yapacakları hareketlerin, önceki oyunlara oranla büyük bir ölçüde değişeceğinden bahsedilmişti. İşte yayınlanan bu videoda bu durumu daha net bir şekilde görüyoruz.
 
     Bildiğiniz gibi FIFA 10'da da Pro modunda kendi karakterinizi yaratıp oynadığınız maçlara göre çok daha yetenekli bir hale geliyorsunuz. FIFA 11'deki bu yetenek arasındaki fark ise daha da belirgin olacak. Düşük seviyeli bir oyuncu ile ceza sahası dışından çektiğiniz şutların çok az bir kısmı ağları bulur iken yetenekleriniz arttığında ise meşin yuvarlağı daha fazla ağlarla buluşturacaksınız. Veya çalım yeteneği düşük olan topçu kendi etrafında daha geniş ve daha uzun bir sürede döner iken çalım yeteneği gelişmiş olan bir oyuncu çok daha hızlı ve küçük bir daire çizebilecek.
 
     Oyunun yayınlanan bu videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FIFA FIFA 11 Spor Futbol EA EA sports
Kinect Sports'un Yapımcısı Rare Olacak THQ'den 3 Yeni WWE Oyunu E3'de Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
71 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız