Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA10 GamesCom Video ve Detaylar

Değişken hava şartları serinin en büyük yeniliklerinden sadece birisi olacak.
FIFA serisinin beklenen yeni oyunu FIFA 2010 için GamesCom videosu yayınlandı. Yayınlanan bu video ve anlatılan özellikler ise oyunu bekleyenleri oldukça memnun edecek türden.
 
Öncelikle oyunun demosunun da doğrulandığını belirtelim. FIFA 09'un demosu ile 11 Eylül'de tanışan oyuncular, FIFA 2010'un demosunu ise, 10 Eylül'de deneme şansına erişecek.
 
Yayınlanan Gamescom videosunda öne çıkan detaylar ise şu şekilde;
 
Daha Çeşitli Ataklar : Artık oyunda klasikleşen ataklar yerine çok daha çeşitli ataklar yapabileceksiniz. Bu da ceza sahasın içinde daha ilginç, eğlenceli ve gerçekçi pozisyonlara sebep olacak.
 
Gelişmiş Savunma : Oyundaki savunma sistemi oldukça geliştirilmiş. Artık savunma oyuncuları ayak ve kafaları haricinde topun önüne siper olarak gerektiğinde kalçalarıyla bile savunma yapabilecekler. Ayrıca savunma elemanları gerektiğinde çok daha çevik hareket ederek olmayacak pozisyonlarda topu çıkartabilecek.
 
Akıcı Oyuncu Kontrolü : Oyunda geliştirilen animasyon sistemi sayesinde oyuncuları çok daha akıcı bir şekilde kontrol edebileceksiniz. Aynı şekilde rakip oyuncularda hareket edeceğinden, ikili mücadeleler çok daha gerçekçi bir şekilde oyuncuya yansıyacak.
 
Surat Aktarımı : Oyuna ekleyeceğiniz resim ile kendi suratınız ile size daha çok benzeyen bir futbolcu tasarlayabileceksiniz.
 
Gelişmiş Taktik Sistemi : Oyunda geliştirilen taktik sistemi ile özellikle duran toplarda çok daha iyi organize ataklar sergilemeniz mümkün olacak.
 
Fiziki Baskı : Bu özellik ise kendisini ikili mücadelelerde gösterecek. Rakibinizi omuz darbesi ile itebilecek ve onun üzerinde fiziksel baskı kurabileceksiniz. Ayrıca topa yetişmek isteyen iki oyuncu, gerçek maçlarda olduğu gibi çetin bir mücadele içerisine girecek.
 
Kaleci Yapay Zekası : Yıllardır şikayet edilen kalecilerin yapay zekaları yeni oyun ile birlikte giderilecekmiş gibi gözüküyor. Yeni oyunda özellikle son ana kadar topa müdahale etmek isteyen kaleciler çoğu zaman çizgiden dahi topu çıkartarak, maçın heyecanını daha da yükseltecekler. Geliştirilen yapay zeka sistemi sayesinde hem kaleciler hem de oyuncular topun gidiş yönüne göre uygun pozisyon almaya çalışıyor.
 
Hava Şartları : Oyunda hava şartları oldukça değişken olabilecek ve bunun maça yansımasını rahatça farkedebileceğiz. Hatta maç içerisinde güzel olan hava daha sonra kapanıp yağmur ile karşımıza çıkacabilecek.
 
Bunlar dışında oyundaki şut sistemi de oldukça değişiklik gösteriyor. Ayrıca My Live Season, Manager modu ve daha önce ekran görüntülerinden de görebildiğimiz Antreman modunda da köklü değişimlere gidilmiş.
 
Her geçen sene çıtayı biraz daha yükselterek rekabeti arttıran FIFA, serisi bu yılda bekleneni fazlasıyla verecekmiş gibi gözüküyor.
 
Oyunun GamesCom 2009'da yayınlanan ve yeni özellikleri tanıtan videosunu izlemek için tıklayınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fifa 10 Gamescom ea sports
Kurayami, PS3 için Duyuruldu! Yeni MGS:Peace Walker Taramaları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lincourt

18.8.2009 17:37:48

0
Fiziki baskı, oyuncuların pozisyon almalaı ve tabi ki kaleci apay zekası beni en sevindiren noktalar oldu. Çok eğlenceli maçlar çıkacak ortaya bu yeni özellikleri iyi uygulayabilirlerse

Guest-0245653D0

18.8.2009 16:30:40

0
birazda pcde geliştirseler..neymiş gücü yetmezmiş peh crysis i açan pcler onuda açar tabi ea optimazisyon yapamaz çalışmaz

By_e

18.8.2009 15:33:05

0
360 derece dribling ve gelişen kaleci yapay zekası. Sanırım istenen herşey yavaş yavaş FIFA'da yerine oturuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 10 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız