Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XIII-2'de Batılı Test Oyuncuları Kullanıldı

Final Fantasy XIII-2 Resmi Xbox Dergisi'nden 10 üzerinden 9 puan alıp övgü toplamıştı
 
       Final Fantasy serisinin karakterlerinin, dünyasının ve genel yapısının fazla Japonesk olması bazı Batılı oyuncuların her zaman tepkisine yol açmıştır. Dünya çapında başarı yakalamaya çalışan bir serinin yapısının da ona göre olmasını isteyen oyuncuların sayısı hiç de az değil. Square Enix de bu yolda yeni bir adım attı.
 
     Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Yoshinori Kitase'nin açıklamasına göre Final Fantasy serisinde ilk defa Avrupa ve Kuzey Amerikalı test oyuncuları da doğrudan kullanııldı. Onların algılamalarını ve görüşlerini gerçekten çok önemsediklerini söyleyen Kitase, Batılı oyuncularını önemsediklerini vurguladı.
 
      Square Enix oyun yapısı olarak her ne kadar Batılı oyuncuları da dikkate aldığını söylese de eminiz bazı Batılı oyuncular karakter tasarımları için bile Final Fantasy'den uzak duracaklardır; çünkü Doğu Asya ve Batılı oyuncular bu konuda bile genel olarak çok farklı düşünüyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Önümüzdeki 10 Yılda Hangi Japon Firması Batacak? Blizzard, Diablo 3'ün Çıkış Tarihini Yalanladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız