Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF Type 0'dan Büyü Sistemi Ayrıntıları

Oyunun batı çıkış dönemi hala belli değil.
 
     Fabula Nova Crystallis'in duyurusu ile birlikte ortaya çıkan Final Fantasy type 0( eski adı ile Agito XIII) uzun bir süredir yapım aşamasında. Duyurulması üzerinden neredeyse beş yıllık bir süre geçti. Geçtiğimiz günlerde yapılan FNC etkinliğinde yeni videosu ve ismi  ile karşımıza çıkan oyun için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
     Japonya'nın önde gelen dergilerinden Famitsu ile bir ropörtaj yapan oyunun yönetmeni Hajime Tabata ve yapımcısı Yoshinori Kitase, oyun hakkında yeni bilgileri paylaşmışlar.
 
     Bu açıklamalara göre Final Fantasy Type 0 için yepyeni bir savaş sistemi düşünülüyor. Serinin ana oyunlarına göre çok farklı bir savaş sistemine sahip olacağı söylenen oyunda çok farklı büyüler ve özelliklere de yer verilecekmiş. Oyunun büyü sistemi için ise tuşa basma şeklinde bir sistem kullanılacak. Yani büyü tuşuna basıp çektiğinizde Fire büyüsü atarken biraz bastığınızda Fira, daha uzun basılı tuttuğunuzda ise Firaga büyüsünü kullanabileceksiniz.

     Seviye sistemininde klasik olarak deneyim puanları ile artacağı oyunda büyülerin bir tabanca gibi kullanılacağı da belirtilmiş. Tabi daha etkili büyüler için karakterinizi de paralel olarak geliştirmeniz gerekiyor. Bu yaz Japonya'da çıkacağı belirtilen oyun hakkındaki son açıklama ise oyunun %60 oranında tamamlandığı olmuş.

     Final Fantasy Type 0'ın yayınlanan son tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Final Fantasy Agito XIII Final Fantasy Type 0 Fabula Nova Crystallis Square Enix PSP JRPG RPG
En İyi Bağımsız Oyunu Seçin PSP Oyunları PSP 2'de Nasıl Çalışacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Type 0
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız