Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF Type-0 İçerikleri Square Enix Üyelerine Bedava

Final Fantasy Type-0 yalnızca PSP platformu için yapılıyor.
 
   Final Fantasy Type-0 için yeni bir bilgi daha meraklılarıyla paylaşıldı. Oyunun yönetmen koltuğundaki isim Hajime Tabata, oyun için extra içerik düşündüklerini ama Square Enix'in bunları para karşılığında satmayacağı mühdesini verdi.
 
    Tabata, Square Enix ile ortak çalışarak bu içerikleri hayranlara bedava dağıtmayı istediklerini belirtiyor. Bu bedava içerikler için hesabınızı Square Enix Members'a kaydetmek durumundasınız. Buna benzer bir örneği Parasite Eve: The 3rd Birthday'de görmüştük. Oyunseverler, kayıtlı hesapları sayesinde Aya'nın extra kostümlerini açmaya çalışıyorlardı.

    Uzun süredir beklenen ve eski adıyla Agito XIII olan Final Fantasy Type-0, ilk olarak 27 Ekim'de Japonya çıkışını gerçekleştirecek. Darısı başımıza.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera içerik bedava içerik Final Fantasy Agito XIII Final Fantasy Type 0 Fabula Nova Crystallis Square Enix PSP JRPG RPG
Dark Souls'un Devam Oyunu Daha Zor Olmayacak Deus Ex - Missing Link'in Fiyatı ve Çıkış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Type 0
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız