Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF Agito XIII'ün de TGS 2010 Video'su Sızdı

 
 
 
    Square Enix'in kapalı kapılar ardında gizli bir şekilde sunmaya çalıştığı Final Fantasy Versus XIII ile Final Fantasy Agito XIII trailer'ları sızdı! Bundan bir önceki haberimizde Versus XIII trailer'ını gözler önüne sermiştik, şimdi ise sırada PSP için geliştirilen FF Agito XIII off-screen video'su var.
 
    Versus ile birlikte Fabula Nova Crystallis projesinin yapımı en uzun süren oyunları olan Agito için uzun zamandan beri yeni bir video veya bilgi verilmiyordu. Şimdi bu uzun zamandır sessizliğini koruyan yapımın TGS 2010'da boy göstermesine bakılırsa Square Enix'in artık çalışmaları hızlandırdığı kokusunu alabiliyoruz.
 
    Sızdırılan Agito XIII trailer'ına baktığımızda PSP grafikleri kapsamında oldukça keyifli bir açık alan RPG'si yapıldığını anlayabiliyoruz. Her ne kadar görüntü bulanık da olsa alanların geniş, savaşların ise heyecanlı geçeceğini az çok görebilirsiniz. Chocobo'ya da binebildiğimizi görmek ben de dahil olmak üzere tüm Final Fantasy severleri heyecanlandırmış olmalı. Trailer'ı anlatmaktansa aşağıdan izlemeniz daha doğru olacaktır sanırım. Bu arada video'ları sızdırmayı başaran gözü pek şahsa da teşekkürlerimi sunuyorum :)

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Final Fantasy Agito XIII Fabula Nova Crystallis Square Enix PSP JRPG RPG TGS 2010 off-screen trailer
Fable 3 ve GeoW 3 Eurogamer Expo'da Olacak Gran Turismo 5'in En Güncel Araç Listesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Type 0
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız