Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F.E.A.R 3: "Fettel" Trailer


     Monolith'ten sonra Day 1 Studios'a geçen F.E.A.R serisinin 3. oyunu ile ilgili yeni videolar yayınlanmaya devam ediyor. Yazar  Steve Niles'ın yanı sıra John Carpenter'da yardım ettiği bu sinematikler oyunun dünyasını bize daha yakından tanıtıyor.

     Yeni bir co-op mod'un bulunacağı F.E.A.R 3'te daha fazla korku ile yüzleşeceğiz ve bu korkulardan kaçabilmemiz için oyundaki siper alma sisteminin geliştirileceği söyleniyor.

     2010 yılının sonbahar aylarında PS3, Xbox 360 ve PC için piyasaya çıkacak oyun ile Day 1 Studios'un nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Tamamen Paton Fettel ile ilgili olan bu video'nun yanı sıra E3'te de bir çok oyuniçi görüntüye şahit olacağımızı düşünüyoruz.





Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak F.E.A.R.3 F3AR Day 1 Studios Korku FPS Warner Bros. PS3 Xbox 360 PC
Iron Man'i Beğenmediyseniz Iron Baby Verelim Singularity'de "Impulse Power" Nasıl Kullanılır?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2010 15:11:00

0
Fear 2 deki hikaye devam ediyor ama fear 3 de izlediğim kadarıyla aksiyon sahnelerine daha çok önem vermişler.Karakterler değişmiş 2 deki karakterlerden çok farklı olmuş.Korkuya dair bi sahne göremedim.Bence Fear 3 isteklerimize yanıt veremeyebilir.

BSC Misafiri

26.7.2010 12:04:32

0
Yani güzelim senaryonun içine etmişler 1 ve 2 çok güzeldi.Yani devamlı halisünasyonlar görmek falan oldukça korkutucuydu zaten oyunun amacı buydu.Ama 3. oyunda korkmak yerine korkutuyoruz.Bu da oyunu sırdan bir FPS oyunu haline getiriyor.İlla böyle FPS modunda büyü yapalım diyen varsa bence FEAR dan ziyade OBLİVİON çok daha eğlenceli olabilir.

Project Scorpio

28.5.2010 17:04:13

0
Etmişler oyunun içine bence:S

HyDro-X-GEN

28.5.2010 13:52:43

0
2. seride düşüşe geçen FEAR 3. oyunla yükşelice geçer bence ilk oyunu bile aratamaz ama oyun için görüntülere dikkat ettiğim görsel açıdan zayıf kalıyo gibi geldi bana neyse E3 te görürüz ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F.E.A.R. 3
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız