Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FACEIT Major 2018 Elemelerinde Major Turnuvaya Katılacak İlk 3 Takım Belirlendi!

 
     FACEIT ve Valve ortaklığında gerçekleşecek olan "FACEIT Major 2018" Counter Strike Global Offensive Major turnuvasının elemelerinin 3. günü sonucunda İngiltere'de düzenlenecek Major turnuvaya katılmaya hak kazanan ilk 3 takım belli oldu.
 
     Elemelerin ilk 3 gün sonuçlarına göre NiP, Team Liquid ve Astralis 3 galibiyet 0 mağlubiyet ile Major turnuvaya katılma hakkı elde etti. Renegades, Virtus.pro ve temsilcimiz Space Soldiers elemelerden elendi. Eleme karşılaşmaları yarın tamamlanacak ve Major turnuvaya katılacak olan 5 takım daha belirlenmiş olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Galatasaray Espor, PUBG Takımını Duyurdu Netflix'in The Witcher Dizisinde Ciri Beyaz Olmayabilir

BSC Misafiri

9.9.2018 10:20:50

0
Kimse kusura bakmasın ama elenmemiz tamamen takımın sorumsuzluğu. Aylar önceden belli olan bir turnuvaya "artık malum yerini mi kaldırmadı bilemem" vize onayı alamayan ngiN Bey bir ihtimal onay çıkar diye Despe'nin yerini işgal ettiğin için teşekkür ediyorum. Sayende koçumuz oyuna dahil oldu. Hardstlye ismi gibi bir oyun sergiledi. Hem supportsuz + koçsuz + 4 kişi oynadık + mapler en büyük dikişin döndüğü infernoydu... Denedik ama olmadı... Demek isterdim... Ya space soldiers artık size yalvarıyorum. Beni pc başında kanser etmeyin. Artık eco turları anlamsız hareketlerle saçma sapan şekilde vermeyelim. Artık biraz daha dikkatli oynayalım. Şu 3 maçta da o kadar basit, o kadar anlamsız ve saçma turlar verilip boş yapıldı ki... Halbuki her şeye rağmen bir ihtimal üst tura çıkma ihtimalimiz vardı. Ben şahsen majer in kaptanlığı xantres veya calxy E devretmesi yönündeyim. Takım 2 maçtır hem bomba kullanmadı hem bombalarla güme gitti. 3. Maç anca akıl edebildik. 3maçtır yaptığı tek şey Ct de ölmek olan hardstyle A long tutturdunuz. Hele bizi sittin sene yenemeyecek complextiyt E yenilince ağlamak istedim. YAY denen dengesiz... Neyse izleyenler olayı biliyor zaten. Konuşulacak çok şey var aslında ama demem istediğim olay nginin veya Koç'un olayı olduğu kadar, takımın oyun içi yaptığı saçmalıklardan bir o kadar kaybettik. Yoksa 3 turuda her şeye rağmen alırdık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız