Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F1 22 için Yayınlanan Yeni Fragman Miami Pistini Tanıtıyor

 
 
Electronic Arts ve Codemasters, F1 22 için Miami International Autodrome pistini sergileyen yepyeni bir oyun içi fragman yayınladı. Geliştiricilerin belirttiğine göre bu pist 19 viraja ve üç DRS bölgesine sahip olacak.
 
Yeni sezonda kokpite geçin ve yepyeni Miami International Autodrome dahil ikonik pistlerde birbirinden farklı, muhteşem arabaları sürün. Sürükleyici ve sinematik Formasyon Turları ile Güvenlik Aracı Periyotları, interaktif Pit Stoplar ve yepyeni Sprint Yarışlarıyla yarış deneyiminizin kontrolünü ele alın.
 
Daha az deneyimli oyuncular için geliştirilen yeni yapay zekâ sistemi, her yarışta rekabetçi olmanızı sağlıyor. Genişletilmiş departman etkinlikleri ve daha ayrıntılı boyama özelleştirmesiyle F1 takımınızı sıfırdan kurarken başlangıç bütçenizi belirleyin. 
 
Oyun, 1 Temmuz'da çıkış yapacak. 
 
Steam sayfaıs
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming yarış aksiyon macera F1 22
Platform Oyunu Running on Magic, Konsollar ve PC için Duyuruldu Aksiyon Rol Yapma Oyunu Dark Envoy, Asmodee Digital Tarafından Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız