Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Extraction'ın Yönetmeni Aksiyon Sahneleri İçin The Mandalorian Ekibine Katıldı

 
Geçtiğimiz yıl Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisi, arkasında Disney'in de olmasıyla özellikle görsel açıdan muazzam bir diziydi. Aynı şekilde aksiyon sahneleri de son derece keyifliydi. Dizinin ikinci sezonu için ekibe katılan yeni isim de aksiyon sahnelerinin kalitesi oldukça arttıracak gibi duruyor.
 
Son açıklamaya göre, geçtiğimiz haftalarda Chris Hemsworth'ün başrolünde olduğu Netflix özel yapımı Extraction filminin yönetmeni Sam Hargrave, The Mandalorian'ın ikinci sezonu için ekibe katıldı.
 
Sam Hargrave, direkt olarak bölüm yönetmeyecek. Dizinin ikinci sezonundaki aksiyon sahneleri için yardım edecek. Sam Hargrave'in Extraction'da aksiyon anlamında başarılı bir iş çıkarttığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle araba kovalama sahnelerinde oldukça etkili bir yöntemi bulunuyor, kendini son hızda giden arabanın önüne bağlamak gibi. 
 
The Mandalorian'ın ikinci sezonu Ekim ayında yayınlanacak ve ertelenmesi beklenmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney the mandalorian ikinci sezon oyuncular ne zaman yönetmen
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin Yapımına Bugün Başlanıyor The Elder Scrolls Online: Greymoor - İnceleme

Focke-Wulf

9.6.2020 21:38:58

0
Extraction araba sahnesi çok iyiydi ama bununla sınırlı değildi aksiyon. Kesintisiz olarak sürekli filmdeydik bi ara. Star Wars için güzel sahneler çıkar evreni çok uygun bunlar için. Disney de para konusunda sorun çıkarmıyordu dizi için yanlış bilmiyorsam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız