Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve, F2P Olmaktan Son Anda Kurtulmuş


    Eski Left 4 Dead geliştiricileri Turtle Rock Studios'un yeni oyunu Evolve, aslında ilk başta THQ çatısı altında ortaya çıkmıştı. THQ'nun son dönemlerinde ismi duyurulmadan geliştirilmeye başlanan Evolve, firmanın iflasının ardından Take Two tarafından satın alınmıştı. Gelen yeni haberlere göre Take Two'nun bu hamlesi, oyunu F2P olmaktan kurtarmış.
 
    Bir röportajda konuşan oyunun baş yapımcısı Mike Boccieri'nin belirttiklerine göre, THQ'nun iflasından önceki başkanı Jason Rubin, Evolve'un Free to Play olmasını istiyordu. Fakat iflasın ardından Take Two'nun oyunu satın almasıyla kararlar 2K Games'e devredildi. 2K Games ise Free to Play fikrinin önüne geçti.
 
    Tüm bu yaşananlara rağmen Mike Boccieri, Free to Play konusuyla ilgili açık bir kapı bırakıyor. Boccieri röportajında, "Şimdilik böyle bir planımız yok. Ama bu tip şeyler için 'asla' dememek lazım." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
CoD: Ghosts'un PC Sürümüne FOV Yaması Geldi Thief'in İlk İncelemesine 90 Puan
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

16.2.2014 20:03:48

0
benı etkıleyememıstı zaten oyun free olsada olmasada bısı degısmıcek

rigby7

16.2.2014 12:17:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun görür görmez söylemiştik. Ancak şu entel oyuncu kesimi hemen karşı çıkmıştı. Oyun çok ama çok yavan duruyor. Şu modda şu yapıda ne kadar zaman oynayabilir ki insan ? Bir yaratık yada 4 eleman. Gelir, tadılır, afiyet olsun denilir kalkılır. Kesinlikle uzun soluklu bir oyun değil.
Doğru diyorsun dostum.Oyun genel olarak kısa ama 3-4 oyundan fazlası sıkar adamı.

BSC Misafiri

16.2.2014 01:27:46

+1
Bu oyunun görür görmez söylemiştik. Ancak şu entel oyuncu kesimi hemen karşı çıkmıştı. Oyun çok ama çok yavan duruyor. Şu modda şu yapıda ne kadar zaman oynayabilir ki insan ? Bir yaratık yada 4 eleman. Gelir, tadılır, afiyet olsun denilir kalkılır. Kesinlikle uzun soluklu bir oyun değil.

Sendes

15.2.2014 21:32:26

+2
Demek ki THQ kurtulmak için "son" yöntem olarak F2P'yi denemek istemiş.Ama vakti yememiş.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

vfdg

15.2.2014 17:54:05

+1
Oyun F2P olmaktan son anda kurtulup paralı bir oyun olduysa gerçekten büyük değişiklikler yaşamış olmalı.Pek tutmayabilir. ''Ayrıca siteye girişte zararlı site uyarısı çıkıyor.Lütfen şunu düzeltin.''
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız