Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evoland ve Fallout 3'ü Epic Games Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları dün itibarıyla erişime açıldı. Bu hafta oyuncular aksiyon rol yapma macera oyunu Evoland Legendary Edition'ı ve açık dünya rol yapma macera aksiyon oyunu Fallout 3: Game of the Year Edition'ı kalıcı bir şekilde kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 27 Ekim Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki ücretsiz oyunlar da belli oldu. Bu oyunlar arasında Saturnalia ve Warhammer 40,000: Mechanicus yer alıyor.  
 
Evoland Legendary Edition
 
Evoland, aksiyon/macera oyunlarının geçmişinde bir yolculuğa çıkmaya benziyor oyunda ilerledikçe yeni teknolojilerin, yeni oyun yöntemlerinin ve grafik yükseltmelerinin kilidini açıyorsun. RPG oyun kültüründe iz bırakan birçok kült seriden esinlenen Evoland ile siyah beyaz görsellerden tamamen 3 boyutlu grafiklere ve sıra tabanlı savaşlardan gerçek zamanlı elebaşı savaşlarına ilerliyorsun.
 
Epic Games sayfası
 
 
Fallout 3: Game of the Year Edition 
 
2008'in en beğenilen oyununu daha önce hiç olmadığı bir şekilde deneyimle. Karakterini istediğin gibi oluştur ve her anı hayatta kalma mücadelesiyle geçen hayranlık uyandırıcı bir kıyamet sonrası dünyasına gir.
 
Epic Games sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
The Legend of Heroes: Trails into Reverie 2023 Ortasında Konsollar ve PC için Çıkıyor Final Fantasy XVI için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.10.2022 11:15:52

0
Ne olacağı belli olmaz ama arkadaşlar Gog farklı bir platform Steam, Epic store farklı bir platform. Kütüphanedeki oyunları farklı bir platform'da oynayabileceğinizi zannetmiyorum.

Microphone Not Found

22.10.2022 00:51:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri NCK: Steam'e ya da Epicstore'a GOG'daki oyunlar gelse ne güzel olur, TL ile satın alsak.
Ya da hiç uğraşılmasa ve GOG ? desteği getirse.

BSC Misafiri

21.10.2022 21:25:14

0
NCK: Steam'e ya da Epicstore'a GOG'daki oyunlar gelse ne güzel olur, TL ile satın alsak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız