Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evil Genius 2 Duyuruldu

 
   Rebellion, Evil Genius 2 üzerinde çalıştıklarını resmi olarak duyurdu.
 
   Evil Genius 2 remaster veya remake olmayacak. Oyun tam teşekküllü bir devam oyunu olacak ve ayrıca oynaması ücretsiz de olmayacak.
 
   Evil Genius 2 Rebellion'ın Asura motorunu kullanacak ve Asura motoru ile oluşturulan ilk gerçek zamanlı strateji oyunu olacak. Geliştirme süreci ise ilkbaharda başlamış olup proje halen erken aşamadadır.
 
   Eylül 2004'te çıkan ilk oyunun devamının neden bu kadar geç geldiği ile ilgili olarak Rebellion şu açıklamayı yaptı: 
 
"İlk olarak, kendi yayıncımız olmak için büyük bir geçiş dönemindeydik ve Zombie Army Trilogy, Battlezone PSVR ve Sniper Elite 3 & 4 gibi projelerimize kaynak ayırmak zorundaydık. İkincisi, kitlesel fonlama ilerlemek istediğimiz bir yol değildi. Sniper Elite serisinin ve diğer Rebellion oyunlarının başarısından sonra para toplamanın adil olmadığını düşündük. Artık tüm dünyadaki oyuncular tarafından beğenilen bazı büyük projelerle, Evil Genius dünyasına geri dönme zamanının geldiğini hissediyoruz."
 
   Rebellion oyunun PC sürümüne odaklanmış durumda, daha sonra diğer platformlara da gelebilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mario + Rabbids Kingdom Battle ve Splatoon 2'nin Dosya Boyutu Belli Oldu Naruto: Ultimate Ninja Storm Legacy ve Trilogy 25 Ağustos'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

6.7.2017 12:33:01

0
İlk oyun çok keyifli bir oyundu. 80'lerin ve 90'ların filmlerinde gördüğümüz klişe kötü adamları oynayarak kötülük yapıyorduk. Devamının gelecek olması sevindirici fakat Rebellion ne yazık ki hiç başarılı bir firma değil.

CheKD

4.7.2017 17:34:34

0
İndirimlerde aldığım eski oyunlardan bir tanesiydi,konusu ilginç gelmişti,2.sinin duyurulması 1.oyunu almamı daha anlamlı bir hale getirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız